Meritoni ”kapet” me Eglën në ‘Post BB”: Pse nuk e pranon…

29 maj 2024 | 11:56

Egla: Ishte e pabesueshme, në kokën time ishte e sigurt që në mentalitetin e shoqërisë sonë, unë e dija që isha e pamundur të mbërrija deri në fitore. Kam ndjerë 4-fishin e ngarkesës se shihja veten përballë shumë të fortë si Juli dhe Romeo, isha në pikëpyetje në luftë, e dija që e kisha me këta bigun tim. Jam përpjekur fort të jem aty në të gjitha ujërat dhe pellgjet.

Meriton: Pse nuk e pranon që ta dhamë fitoren unë dhe Ilnisa?

Egla: Unë thash që lojën e kisha me Romeon dhe Julin.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në gjykimin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe…