MI financon disa projekte infrastrukturore në Gjakovë

25 shkurt 14:06

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, të enjten ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me kryetarin e komunës së Gjakovës, Ardian Gjini.

Me firmosje të këtij dokumenti mundësohet ndërtimi dhe asfaltimi i disa rrugëve në këtë qytet, për të cilat ministri Abrashi theksoi rëndësinë e tyre për mirëqenien e banorëve të Gjakovës.

Ndërtimi i rrugës hyrëse në Gjakovë nga ana veriore, nga drejtimi i Pejës dhe i rrugës transite që lidhë rrugën hyrëse nga Peja me rrugën hyrëse nga Prishtina, bashkë me asfaltimin e shtatë rrugëve të tjera, janë pjesë e kësaj marrëveshjeje, përmes së cilës MI është financuese e projekteve.

Këto projekte janë pjesë e marrëveshjeve të reja me komunat e Republikës së Kosovës dhe parashohin financimin e ndarë në disa faza.  ​

 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kanë përfunduar pjesët e para në dy ndeshjet e Superligës…