Miftaraj thotë se LVV-ja duhet ta bëjë një ligji me të cilin i shpallë të kundërligjshme sindikatat dhe grevat e punëtoreve

29 tetor 2023 | 18:30

Drejtori ekzekutiv i Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD), Ehat Miftaraj, ka ironizuar me Lëvizjen Vetëvendosje duke thënë se Qeveria Kurti 2 sipas tij duhet t’i formojë një ligji me të cilin i shpallë të kundërligjshme sindikatat dhe grevat e punëtoreve.

Më tej ai ka thënë se vetëm në këtë Qeveria Kurti nuk ka probleme.

“Pa sindikata, pa grevë, pa probleme!. Lëvizja Vetëvendosje me mirë do ishte të filloj hartimin e legjislacionit për ti shpallur të kundërligjshme sindikatat dhe grevat e punëtoreve”, ka thënë Miftaraj.

“Rrënoftë klasa punëtore në Kinë, Indi dhe anë e kënd botës, përjashto Kosovën”, ka përfunduar ai.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Arif Molliqi   1. miqtë e mi në shenjë respekti…