Ministri Çeku viziton Galerinë e Arteve të Kosovës

15 prill 14:05

Ministri i Kulturës, Hajrullah Çeku, në Ditën Botërore të Artit, ka vizituar të enjten Galerinë e Arteve të Kosovës.

Çeku përveç shënimit të kësaj dite, ka kërkuar nga Këshilli i Galerisë dhe nga drejtori i saj që të bashkëpunojnë në përmirësimin e kushteve në këtë institucion.

Në Galerinë e Arteve për nder të kësaj dite janë ekspozuar disa nga pikturat që galeria i ka në dispozicion.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shtetet e Bashkuara pritet të shpallin sanksione ndaj zyrtarëve dhe…