Miratohet ndryshimi i ligjit për presidentin e Kosovës

30 mars 2018 | 12:04

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të dytë Projektligjin nr. 06/L-004 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-094 për Presidentin e Republikës së Kosovës.

Kundër këtij projektligji është shprehur deputetja Albulena Haxhiu në emër të grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar marrëveshjen për hua ndërmjet Republikës…