MKRS-ja nënshkruan memorandume edhe me gjashtë federata

03 prill 2018 | 16:25

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Kujtim Gashi, në kuadër të mbështetjes financiare për federatat sportive ka nënshkruar sot memorandume bashkëpunimi edhe me gjashtë federata tjera.

MKRS NËNSHKRUAN MEMORANDUME BASHKËPUNIMI EDHE ME GJASHTË FEDERATA TJERA SPORTIVE

Federata e Gjimnastikës mbështetet financiarisht me 47 mijë e 850 euro, për të cilën nënshkroi kryetari i federatës, Besim Halilaj. Me Federatën e Minigolfit u nënshkrua memorandum bashkëpunimi për mbështetje financiare në vlerën e 12 mijë e 800 euro. Për këtë federatë nënshkroi kryetari i federatës, Lavdim Zylfiu.  Federata Aeronautike e përfaqësuar nga kryetari i federatës, Shkëlqim Krasniqi, mbështetet me 32 mijë e 120 euro.

MKRS NËNSHKRUAN MEMORANDUME BASHKËPUNIMI EDHE ME GJASHTË FEDERATA TJERA SPORTIVE

Në emër të Federatës së Shigjetarisë, kryetari i federatës, Agron Mala, nënshkroi memorandumin për përkrahje financiare në vlerë mbi 67 mijë euro. Po ashtu Federata e Atletikës, mbështetet financiarisht me mbi 85 mijë euro. Për këtë federatë nënshkroi kryetari i federatës, Halil Sylejmani. Ndërkaq për Federatën e PingPongut,  kryetari i kësaj federate Nehat Çitaku, nënshkroi memorandumin me vlerë financiare prej 72 mijë eurove.

MKRS NËNSHKRUAN MEMORANDUME BASHKËPUNIMI EDHE ME GJASHTË FEDERATA TJERA SPORTIVE

Me këtë rast, ministri Kujtim Gashi, tha se po punon që duke përkrahur financiarisht këto federata, të ndihmohet sporti i Kosovës.

MKRS NËNSHKRUAN MEMORANDUME BASHKËPUNIMI EDHE ME GJASHTË FEDERATA TJERA SPORTIVE

Ndërkaq, drejtuesit e federatave përkatëse vlerësuan se kjo formë e bashkëpunimit mes MKRS-së dhe federatave të tyre u mundëson menaxhim më të mirë të mjeteve financiare.

MKRS NËNSHKRUAN MEMORANDUME BASHKËPUNIMI EDHE ME GJASHTË FEDERATA TJERA SPORTIVE

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një zëdhënës i Departamentit Amerikan të Shtetit (DASh), duke komentuar…