Modelja 57-vjeçare frymëzon gratë të ndjekin ëndrrat e tyre

03 shtator 15:32

Disa prej nesh mund të pyesin se pse gratë mbi 50 vjeç shpeshherë ndihen të palumtura dhe të pakënaqura me veten e tyre?

Kjo sepse ata ndihen sikur vetja e tyre e re është bllokuar në një trup më të vjetër. Sot, këto ndjenja mund të fillojnë të ndryshojnë falë disa grave të bukura, të cilat kanë vendosur që të përhapin pozitivistet dhe vetë-pranim kur vjen puna te plakja.

E kështu ka bërë edhe Kathy Jacobs, e cila tregon se mosha është vetëm një numër. Ajo është një aktore, sipërmarrëse dhe modele që jeton në Kaliforni. Ajo është 57 vjeçe dhe shkatërroi paragjykimet e bazuara në moshë dhe ato të bazuara në lartësi.

Pasi arriti që të krijonte një vend në industri, Kathy vijoi që të inkurajojë gratë e moshave të ndryshme dhe madhësive të ndryshme që ta duan veten ashtu siç janë, pasi janë gjithmonë të bukura.

“Mosha është thjesht një numër”/ Modelja“Mosha është thjesht një numër”/ Modelja“Mosha është thjesht një numër”/ Modelja“Mosha është thjesht një numër”/ Modelja“Mosha është thjesht një numër”/ Modelja“Mosha është thjesht një numër”/ Modelja“Mosha është thjesht një numër”/ Modelja“Mosha është thjesht një numër”/ Modelja

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Organi më i lartë i futbollit, UEFA ka vendosur gjyqtarin…