Motrat Kardashian, me një biznes më pak

22 prill 2018 | 12:46

Kim, Kourtney dhe Khloe Kardashian kanë mbyllur dyqanet e tyre pas 12 vjetësh në këtë biznes.

Dyqanet DASH në Los Angeles dhe Miami, të cilat ofrojnë rroba dhe aksesorë nga linjat e motrave, nuk do të jenë të hapura për klientët.

“Kemi udhëhequr DASH me shumë përkushtim, megjithatë vitet e fundit jemi rritur shumë dhe kemi biznese e punë të tjera, si dhe jemi nëna e po tentojmë ta balancojmë punën me jetën familjare. Kemi kuptuar se është koha të ecim përpara”, ka thënë Kim Kardashiani.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kim, Kourtney dhe Khloe Kardashian kanë mbyllur dyqanet e tyre…