Muhaxheri thotë se rezultati i Pejës i jep siguri të jetë kryeministër

17 prill 2018 | 22:24

Kreu i komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, ka deklaruar se ka potencial për të qenë kryeministër i Kosovës.

Ai ka thënë se rezultatet që i ka në Pejë i japin besim që të jetë edhe kryeministër i Kosovës.

“Kam rezultatet të mira në Pejë. Atje çdo herë kam fituar pa balotazh. Kjo tregon se jam njeri i suksesshëm. Kjo edhe më jep besim që mund të jem kryeministër i Kosovës”, ka thënë Muhaxheri.

Ai në “T7” ka treguar  se ende qëndron mbrapa deklaratave që i ka dhënë ditë me parë.

“Po, unë edhe sonte besoj që jam njëri potencial për kryeministër të Kosovës. S’kam pse me pas dyshime. E kam thënë atë çka e kam menduar dhe çka mendoj se mund ta arrijë”, ka deklaruar ai.

Muhaxheri ka bërë me dije se këtë çështje e ka menduar më herët, sipas tij nuk është deklarate veç sa për te thënë.

“ E kam menduar me herët këtë. Nuk ka asgjë të keqe që të jemi kandidat për kryeministër”, ka thënë ai.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Për shkak të mungesës së korumit, Kuvendi i Kosovës nuk i…