Në Düsseldorf të Gjermanisë promovohet, Libri, GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”, nga Nuhi Bytyçi

24 shkurt 2024 | 21:13

Në qytetin Dyzeldorf të Gjermanisë, në prezencën e auditorit të gjerë e të zgjedhur, në Klubin e Biznesit, u bë promovimi i Librit, GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”, i gazetarit Nuhi Bytyçi, botuar nga Shtëpia botuese Armagedoni në Prishtinë.

Në Düsseldorf të Gjermanisë, në ambientet e Klubit të Bizneseve, është promovuar GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”, i gazetarit e publicistit Nuhi Bytyçi.

Evenimentin kulturor promovues e drejtoi diplomati shkrimtari Pal Sokoli, i cili foli për librin voluminoz dhe punën e autorit në realizimin e librit, që përmbanë një histori të begatë kombëtare, gjatë katër dekadave të fundit.

Gazetari dhe ish luftëtari i UÇK-së Martin Çuni foli për vlerat e librit, i cili është kontribut kombëtar i akademik Zajmit.

Me fjalë rasti u prezantuan edhe pjeëmarrës tjerë, Shefqet Dibrani, Faruk Tasholli dhe vetë autori Nuhi Bytyçi.

Pas promovimit të librit, GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”, është zhvilluar bashkëbisedim me autorin.

Libri, GAZMEND ZAJMI – NJË JETË PËR KOSOVËN”, u tha se shërben për ta njohur një pjesë të historisë së vështirë kombëtare dhe është burim për historianët e ardhshëm për të studiuar njërën nga periudhat më të vështira që kaloi Kosova në shekullin fundit.

Halil Rrustemaj

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Tuzit, Lindon Gjelaj dhe nënkryetari, Ivan…