Në gjendje të rëndë shëndetësore, kërkohet ndihmë për djalin e dëshmorit

21 mars 20:35

Kërkohet ndihmë për shërim të Gazmend Malokut nga Juniku.

Sipas familjarëve të tij, Gazmendi është ne gjendje të rëndë shëndetësore në Turqi, ndërsa spitali nuk po e trajton pa sigurimin e mjeteve të mjaftueshme për trajtim intensiv mjekësorë.

Atij i duhen fillimisht 50 mijë euro për fillimin e trajtimit ndërsa gjithsej i nevojiten 80 mijë euro.

Njoftimi i plotë:

Të dashur qytetarë!

Siq edhe e dini, ditë më parë kemi organizuar aksion humanitarë për grumbullimin e mjeteve financuare për sherimin Gazmend Maloku, djali i Dëshmorit të Kombit Imer Maloku nga Juniku.

Ndonese kishte kaluar me suksesë, gjendja e tij është keqësuar jashtëzakonisht shumë, dhe kërkohet ndihëm urgjente për të vazhduar me trajtim!

Gazmendi ka nevojë urgjente për ndihmën tonë!

Gazmendi ndodhet ne gjendje të rënd në Turqi, perderisa nga spitali nuk është marrë në trajtim pa sigurimin e mjeteve të mjaftueshme për trajtim intenziv mjekësorë!

Shuma e kërkuar fillimisht është 50.000 euro, e cila është e papërballueshme për familjen!

Ndërsa shuma e tërësishme është mbi 80.000 euro.

Andaj ju lusim që ta ndihmoni Gazmendin me aq sa keni mundësi në xhirollogarinë e poshtëshënuar, si dhe mund t’i kontaktoni familjarët në numrin e telefonit të poshtëshënuar!

Ju lutemi mos hezitoni të ndihëmoni me aq sa keni mundësi!

Pak nga në, për Gazmendin është shumë!

Është jeta e tij!

Banka Private per Biznes BPB

Emri perfituesit: Ylfete Maloku (nëna e Gazmendit)

IBAN- XK05 Xhirollogaria: 1303003700394641

SWIDCODE: BPBXXKPRXXX

Tel: +383 49 826 600

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputeti i Vetëvendosjes, Fatmir Humolli, ka thënë se që nga…