Në këto librari mund ta gjeni librin “Fusha antimagnetike në makrobotë”

28 gusht 2023 | 14:21

Naim Krasniqi, si shkencëtar i fushës së fizikës dhe më gjerë, ka sjell librin e dytë “Fusha antimagnetike në makrobotë”, i cili tashme ka dalë nga shtypi në Prishtinë.

Librin “Fusha antimagnetike në makrobotë” mund ta blini në libraritë “Buzuku”, “Artini” e “Albas” në Prishtinë. Gjithashtu librin mund ta blini edhe te liberëshitësit në sheshet e kryeqytetit.

Çmimi i librit është 6.99€.

Gjashtë muaj më parë fizikanti Naim Krasniqi ka botuar edhe librin “Mikrobota, më ndryshe”, ku parashtron një strukturë të re të atomit shumë më të përbërë se sa besohej e që e ndryshon njohjen e mikrobotës.

Në këtë libër autori paraqet zbulimin e tij madhor të fushës së re – fushës antimagnetike, duke e shpjeguar se si formohet dhe ç’rol luan ajo.

No description available.

Fusha antimagnetike si e vetmja forcë shtytëse në makrobotë është ajo që e bën universin të jetë kështu sikurse është, e pa këtë forcë shtytëse – forcat tërheqëse do ta mbanin universin të tkurrur si një top i vetëm kaotik.

Në këto dy vepra autori i saj ka parashtruar disa nga arritjet e tij në punën mëse tri dekadëshe, me theks të posaçëm punën e dekadës së fundit kur në vitin 2013 ka zbuluar fushën antimagnetike.

No description available.

Naim Krasniqi është eksperimentues dhe teoricien i fizikës. Ka të patentuar projekte të veta novatore. Jeton në Francë. Krasniqi ka vite që parashtron një teori ndryshe për fizikën, për universin.

No description available.

No description available.

No description available.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
HIB vjen së shpejti me mbushësit e shpejtë elektrik nga…