Në këto qytete KEDS-i sot ndërpret energjinë

30 maj 2024 | 09:00

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë të treta.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

NS 220/35/10[kV] Podujeva

Nga Dalja 10[kV] Fshatrat 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Shakovicë shkolla 1 (kodi: 14000010098 )  prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Koliq, Ballaban dhe Nishevc.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie, shtirja e kabllos ABC 0.4 kV.

1.

Nga TS 220/35/10(20)[kV]   Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (kodi: 14000013)  nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Arsyeja: punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti (Obiliq) (kodi: 18024002)  nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë – Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rr.Reqanit (kodi: 32000005) në dy termine nga ora 08:00 deri 09:00 dhe nga ora 16:00 deri 17:00.

Vendet: pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Projekte investive, punime në rrjet projekte investive.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Reshtani (kodi: 32000017) nga ora 08:30 deri 09:00

Vendet: Reshtan, Therande (nje pjese), Lagjeja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3.

Arsyeja: Projekte investive, punime në rrjet projekte investive.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (kodi: 40043002)  nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, dhe pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 17:00 deri 18:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i STM.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS Zllatar (Ismajli)-  (kodi: 40000002162) nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Zllatar (Ismajli).

Arsyeja: Projekte investive, montimi i ormanit në TS Zllatar Ismajli – Lot 7 Ferizaj.

3.

Nga NS 35/10 kV Shtime

LP 10kV Koshare në stabiliment tek Faton Sadiku  do të ndërprehet:

TS N.T.P. “INTERCON”  (kodi: 41046005150) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS Dremjak – Malok (kodi: 41046005144) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS Dremjak – Bakraktart (kodi: 41046005145) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS Dremjak – shkolla (kodi: 41046005146) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS Dremjak – Dani (kodi: 41046005147) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS-Dramjak (Lagjja e Muhaxherëve) (kodi: 41046005207) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS Dremjak – Pompat e ujit (kodi: 41046005219) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS-Dramjak (Lagjja  Shahini) (kodi: 41046005224) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS GREENCHILD L.L.C. (kodi: 41046005272) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat  Dramjak dhe Lloshkobare, nga një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e transformatorit dhe ormanit të tensionit të ulët në LOT 8 (2022) Dremjak Dani.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujësjellësi i Vjetër (kodi: 70000010)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Qendra e qytetit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10 [kV].

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërrnavci (kodi: 74000012)   nga ora 10:30 deri 14:30

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trafove kontrollimi për vaj.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 220/35/10(20)[kV]   Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (kodi: 14000013)  nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Arsyeja: punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti (Obiliq) (kodi: 18024002)  nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë – Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti II (kodi: 82000004) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rr.409 Sylejman Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.494 Bekim Sylka, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.500 28 Nëntori, rr.502 Sylejman Vokshi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.512 Ali Sokoli, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezrit Frashëri, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.526 Rifat Dina, rr.527 Sabit Shabandula, rr.528 Fitim e Enver Duraku, rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, rr.530 Agim Kelmendi, rr.531 Selim Berisha, rr.532 Bekim Isma, rr.533 Sakip Bellaga, rr.534 Viktimat e Korrikut, rr.535 Prof.Hamdi Berisha, rr.540 Jeton e Besim Kabashi, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi, rr.546 Fahredin Hoxha, rr.547 Tafil Zyberi, rr.548 Mark Sopjani, rr.554 Viljam Voker, rr.555 Shkelzen Zllanoga, rr.557 Bedri Berisha, rr.558 Jahë Hoti, rr.608 Hamdi Berisha dhe rr.Luftëtari.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i ndërprerësit 0.4kVA në TS Rahoveci XV 82000004009 dhe verifikimi për vaj.

Gjilan

1.

NS 110/10kV  Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Berivojcë (kodi: 62000003)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm dhe kalimi i rrjetit nga shtylla e vjetër në shtyllën e re.

2.

Nga NS 110/35/10[kV] Gjilani 1  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Industriali i ri (kodi: 60062018) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: rr. e Bujanovcit: TS-54-MB Gzimi, TS-55-Ahmeti, TS-56-MB-Agro-Hemerci, TS-64-TS-Privat-Xhevat Bunjaku, TS-101-TafPetroll-TS-102-Pro.Eng.Com.TS.104-RemiPetroll.-TS.105-Kosova.Comerc.{Xhelali}.TS.107-Evropa.TS-123.Mb.Progresi.TS-143-TS.Muja.1-Bunari.TS-145-TS-Alushi.TS-146-TS-Kroni.

Arsyeja: Ndërprerje për shkak të sigurisë – bartja e përçueseve në shtyllën e vendosur te TS-123.

2.

Nga NS 110/35/10[kV] Gjilani 1  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Përlepnica (kodi: 60062002) nga ora 10:30 deri në ora 11:15

Vendet: fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë.

Arsyeja: Ndërprerje për shkak të sigurisë – kyçja e TS-104 me daljen e industrialit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëdhënësi i Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë, Michael…