Në “Mehmet Akif” vazhdon puna normalisht

10 prill 2018 | 10:33

Kolegjet “Mehmet Akif” përmes një deklarate për media kanë njoftuar se provimi për bursa në këtë institucion arsimor, do të mbahet ashtu siç ishte paraparë, më 21 prill.

Ky aktivitet mbahet pavarësisht zhvillimeve pas deportimit të drejtuesve të këtij institucioni.

Ky kolegj njëherësh shpreh mirënjohje për popullin e Kosovës dhe thekson të kenë vepruar në përputhje me ligjet e Kosovës që nga dita e parë e themelimit.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka bërë me dije se…