Nëna ka pritur të të përcjell dhëndër, por tani po të përcjell në përjetësi

08 shkurt 17:29

Izmi Zeka

Edhe pse vitet ikin luftëtarët mbetën rruga e vetme që ndriçuan rrugën për çlirim kombëtar.

I brumosur në atdhedashuri dhe i pajisur me njohuri të luftës guerile Bajram Bahtiri bëhet urë nëpër të cilën do të kaloj e gjithë përpjekja për bashkimin kombëtar.

Sot më datën 8 shkurt kur po mbushen 35 vjet nga përballja me tiranët dhe policin e egër në Prishtinë ra heroikisht tribuni dhe djaloshi që kishte vetëm një qëllim: Çlirimin e tokave arbërore.

Bajram Bahtiri apo koha kur një Jugosllavi luftonte rininë djaloshare mbetet dëshmori që pak kohë pas rënies së Rexhepi dhe Nuhiut bie në fushën e nderit. Pas rënies së bajrami nëna e ti thotë”

“Biro, nëna ka pritur të të përcjell dhëndër, por tani po të përcjell në përjetësi. Bajram bir, lotët që po derdhim, janë lot të krenarisë, sepse ti e nderove familjen dhe kombin që iu përkushtove. Hallall të qoftë gjiri që të dhashë!”.

Sot Kosova më shumë se kurrë ka nevojë për idealin e tij,këmbënguljen e tij dhe njerëz qa para vetës kanë një rrugë që ka emrin bashkim dhe integrim duke harmonizuar idealin me zhvillimin.

Image may contain: 1 person, text

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Ministrinë e Punëve të Brendshme është mbajtur të premten…