Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, vetëm një pikë e rendit të ditës

15 mars 2021 | 21:54

Kryesia e Kuvendit mblidhet ditën e marte në ora 09:00.

Më datë 16 mars në këtë mbledhje do të diskutohet rreth seancës konsitituive të Kuvendit si pikë e vetme e rendit të ditës, përcjellë Gazeta Blic.

Pritet që data e seancës konstituive të jetë data 22 mars.

Pas konstituimit të Kuvendit pritet edhe zgjedhja e Qeverisë dhe votimi i Presidentit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj thotë se partia e tij…