Nesër, në 25-vjetorin e rënies së Skënder Çekut bëhen homazhe në Glogjan të Deçanit dhe në Pejë

16 gusht 2023 | 20:56

Nesër, 17 gusht 2023, me rastin e 25 vjetorit të rënies së gjeneral major Skënder Çekut, nga ora 10:30 bëhen homazhe dhe vendosen kurora lulesh në Varrezat e Dëshmorëve në fshatin Gllogjan të Deçanit.

Kurse, nga ora 12:00 po ashtu bëhen homazhe pranë lapidarit të gjeneral major Skënder Çekut, në parkun “Karagaç” të Pejës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilli Drejtues i Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë, me 16…