Nga 2 prilli ‘Prishtina Ticket’ fillon fluturimet Nurnberg-Prishtinë-Nurnberg

31 mars 11:08

Të larguar nga Kosova për shkak të faktorëve të ndryshëm, diaspora shqiptare është ende shtylla ekonomike dhe emocionale e vendit tonë, e cila çdo vit rikthehet në atdhe për t’i vizituar familjet e shoqërinë.

Por edhe kalimi i pushimeve në Kosovë i ka sfidat e veta, e posaçërisht në aspektin e transportit ku jo gjithmonë ka linja ajrore prej qyteteve të ndryshme, e gjithashtu edhe çmimi i biletave të linjave ajrore është i lartë dhe kjo i nxitë diasporën të bëjnë rrugë të largëta me vetura.

Por, GP AVIATION së bashku me PRISHTINATICKET, agjencioni lider i fluturimeve që ka transportuar mbi 177.125 mijë pasagjerë (e konfirmuar nga autoriteti i aviacionit civil te Kosoves) gjatë vitit 2021 dhe që është cilësuar një prej kompanive ajrore më të mira për Organizim dhe Performancë në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”, si gjithmonë sjell risi për klientët e vet. EMBED: https://fb.watch/c4cgYTHZdJ/ Kësaj radhe, përmes Prishtina Ticket ju mund të udhëtoni nga data 2 prill edhe përmes linjës ajrore Prishtinë-Nurnberg-Prishtinë.

Kjo linjë ajrore do të jetë në dispozicion për dhjetëra mijë shqiptarë të cilët gjenden në Nurnberg dhe qytetet përreth, e të cilët edhe mund t’i blejnë biletat me çmime të volitshme në www.prishtinaticket.net Përndryshe, Prishtina Ticket ofron edhe operim të linjave ajrore nga qytetet tjera të Gjermanisë si Düsseldorf , Stuttgart , München , Münster .

Po ashtu edhe nga Basel i Zvicrës dhe nga Suedia përmes Växjö Smaland. EMBED: https://www.instagram.com/p/Caz7s_QsbPR/ Për të rezervuar biletën tuaj për t’i vizituar familjarët e miqtë në Kosovë, vizitoni Prishtina Ticket në: Web: www.prishtinaticket.net Orari i Punes 08:00-22:00. Nr. Tel: – +41 61 510 06 86 (Zvicër), – +49 7621 916 5313 (Gjermani), – +46 470 580 944 (Suedi), – +383 49 200 286 (Kosovë)

Nga data 2 Prill 2022 Prishtina Ticket fillon fluturimet në linjën: 𝐍𝘂̈𝐫𝐧𝐛𝐞𝐫𝐠 – 𝗣𝗿𝗶𝘀𝗵𝘁𝗶𝗻𝗲̈ – 𝐍𝘂̈𝐫𝐧𝐛𝐞𝐫𝐠 Fluturim të këndshëm! Inklusive bagazh: 20 Kg + 8 Kg. Telefon: +4976219165313 www.prishtinaticket.net Let your dreams take flight…

PrishtinaTicket

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Visar Islamaj shpall të pavlefshme diplomën e fakultetit Juridik të…