Një baba i përkushtuar si David Bechkami

12 shkurt 2018 | 11:52

Victoria Beckham është duke punuar shumë në Nju Jork, pasi në javën e modës ajo do ta prezantojë koleksionin e saj të ri.

Dhe për të qëndruar sa më pranë bashkëshortes së tij, ylli i futbollit, David Bechkam, ka marrë fëmijët, Harper, Romeo and Cruz, dhe kanë zbarkuar në Nju Jork. Davidi është fotografuar në aeroport, ku shfaqet mjaft i përkushtuar me fëmijët.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Stefan Nestler “O sport, ti je paqja!”, thuhet nё njё…