Një i shëruar, një i vdekur dhe 11 raste të reja me covid-19, në Malishevë

20 nëntor 16:53

Sot në territorin e Komunës së Malishevës, 1 person është shëruar, i cili ka qenë i prekur me covid-19, 1 person ka vdekur dhe janë regjistruar 11 raste të reja. Këto të dhëna janë të konfirmuara nga IKSHPK dhe të dhënat e grumbulluara në terren.

Rastet e reja vijnë nga këto vendbanime: nga 3 raste në Malishevë dhe Bellanicë, 2 raste në Senik dhe nga 1 rast në Bubavec, Janqist dhe Lladrovc.

4 nga 11 rastet e ditës sotme që janë konfirmuar me covid-19, janë punëtore në çerdhen publike. Disa ditë më parë, me shfaqjen e simptomave të para, është marrë vendim për mbylljen e përkohshme të çerdhes publike në Malishevë.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës, është kjo: Nga data 14 mars 2020, e deri më sot, gjithsejtë të prekur me covid-19 janë regjistruar 371 persona, prej tyre 265 janë shëruar 27 kanë vdekur dhe aktiv me covid-19 janë 79 persona.  

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev, ka thënë se trupat e…