Njeriu më leshatak në botë

08 shkurt 2018 | 10:17

Larry Gomez është quajtur ‘Njeriu ujk’ sepse 98 % të trupit të tij është i mbuluar nga qime, duke përfshirë fytyrën.

Gomezi nga San Bernardino, Kalifornia, ka lindur me hypertrichosis kongjenitale të përgjithësuar, një çrregullim gjenetik i rrallë që godet më pak se 100 njerëz në mbarë botën. Në moshë të vogël ai ka rënë pre e bullizmit pasi fëmijët e ngacmonin dhe e largonim për shkak të pamjes së tij të pazakontë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prof. dr. Nusret Pllana Recension / Kujtesa popullore për historinë…