Njoftim

01 dhjetor 14:29

Njoftojmë të interesuarit se me datën 10 dhjetor 2020 (e enjte) me fillim në orën 1300 Bsc. i dipl. Berat Feka mbron punimin e Masterit me titull: “Vlerësimi i cilësisë së silazhit në disa ferma në rajonin e Vushtrrisë”. Mbrojtja publike do të jetë në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë në Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me gjithë situatën e vështirë të krijuar nga Covid-19, diaspora…