Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

12 gusht 17:08

14.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Industriali  (kodi: 62000015)  nga ora 09:00  deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë) dhe fabrika.

Arsyeja: Vendosja e dy shtyllave të tensionit të mesëm dhe bartja e përçuesve.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Morava e Binçës (kodi 60061013) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Fitorja Sh.P.K, Blloketarja, Bageri, Seperacioni, Gurhyesi Bejta komerc dhe Baza e Asfalltit.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave te drurit me shtylla te reja, përforcimi i përçuesve.

14.08.2022

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga  NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Acetileni (kodi: 81000001 ) nga ora 10:00 -10:15 dhe nga ora 14:45 – 15:00.

 

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali  (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

TS 10/04 kV TS-14  (Kodi 81000001009) Stabiliment-degëzimi  nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Xheladin Hana një pjesë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elekro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

TS.10/04 kV TS-34 (kodi: 81000116361) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr.Hysni Dobruna, një pjesë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas  zgjidhjes teknike.

Prizren

1.

TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Ushtria e Kosovës (kodi: 31000018) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Konsumatorë komercial dhe buxhetor (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranzit. Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

15.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/ 10[kV] Mazgit   do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti Mazgit   (kodi:15019001) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakultetin e Gazetarisë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 220/35/10 kV Podujeve  do të ndërprehet :

Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës    10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave,  shtrëngimi i përçueseve.

Prizren

1.

NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podrumi (kodi: 30000014)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Atmaxhë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Kraishta  me kod: 41000002 nga ora 09:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve dhe riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë etj.

2.

TS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brodi-Gotovusha  (Kodi:40044005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mund të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës    09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe kontrollimi i nivelit të vajit.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e fshatra  (Kodi: 73000003) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor.

3.

Nga  TS 110/10(20)kV Skenderaj do të ndërprehet:

TR 1 (J20) dhe TR 2 (J01) dhe TR 3 (J15) me kod: 740000 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe  një dalje 20kV prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: rrugët: 18 Qershori, Sheshi Adem Jashari, Ahmet Delia (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Fazli Grajqevci (një pjesë), Fehmi dhe Xheva Lladrovci, Gjergj Fishta, Kamer Lloshi (një pjesë), Sala dhe Hamit Jashari, Selman Vojvoda (një pjesë), Tahir Hasani (një pjesë), Tahir Meha, UÇK (një pjesë), 17 Shkurti (një pjesë), 18 Qershori, 28 Nëntori – Dardania dhe Fidanishtja, Adem Shala,  Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Adem Jashari, Arben Haliti (një pjesë), Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica, Bekim Berisha, Gjon Buzuku (një pjesë), Harun Beka, Ilaj Kodra – Fidanishtja, Lagja II dhe Çamëria, Miftar Bajraktari, Mujë Krasniqi (një pjesë), Osman Geci, Rasim Kiçina (një pjesë), Rexhep Mala (një pjesë) dhe Zahir Pajaziti (një pjesë), Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica-Saraj, Afër Stadionit (një pjesë), Bajram Zena-Saraj, Ilaz Kodra (një pjesë), Kuvendi i Kaçanikut – Saraj (një pjesë), Nëna Tereza-Saraj, Rasim Kiqina (një pjesë), Likfiduesit e Shtabit 1945-Saraj (një pjesë), Nak Berisha-Lagjja II (një pjesë) dhe Ulpiana (një pjesë), Tjegullorja I dhe II; fshatrat: Arbëri e Epërme, Arbëri e Poshtme, Likovcë, Makërmal, Morinë, Plluzhinë, Pozhullë, Murg, Obri e Ulët, Obri e Epërme, Rrezallë, Shtuticë, Ticë, Tushil dhe një pjesë e Skenderajt, Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjëja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë, Llaushë, Llaushë, Llaushë-Lagja Geci dhe Lagja Rrecaj (një pjesë) dhe Polac (një pjesë), Açarevë, Burojë, Burojë-Lagja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamija, Izbicë, Izbicë-Lagjja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliq, Kopiliq-Lagjja: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli,Kopiliç i Epërm, Kopiliç i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagjja: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagjja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve,Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik, Bajë, Çiatk, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë – Lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamia, Suhogrll dhe Vitak, Baks, Dashevc (një pjesë), Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagja: Berbatovci dhe Gërguri,  Gradicë, Gradicë – Lagja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagaj: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri, Prekaz i Epërm – Lagja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë), Prekaz (një pjesë), Prekaz i Poshtëm (një pjesë), Lagja Jashari, Lagjja nr.3 (një pjesë), pjesë e rrugës Likfiduesit e Shtabit 1945-Saraj, Shaban Jashari (një pjesë) dhe Skenderaj (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV]  Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Malisheva (kodi 82082004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri

Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1,2 dhe 3.

 

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrim izolatorëve.

Gjilan

1.

NS 110/10[kV] Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, dhe ducimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

15.08.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im  këta  TS-a nga ora 10:00 deri 16:00

 1. NS 10/0.4kV Ll. Sella 3  (kodi: 19000035121)
 2. NS 10/0.4kV Ll. Sella 1 (kodi: 19000035123)
 3. NS 10/0.4kV Ll. Sella 2 (Kodi: 19000035122)
 4. NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)
 5. NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)
 6. NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)
 7. NS 10/0.4kV Banesa Private te shkolla L.P. (Kodi:19000035020)
 8. NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)
 9. NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)
 10. NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)              (Kodi:19000035097)
 11. NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)
 12. NS 10/0.4kV Marigona 3        (Kodi:19000035099)
 13. NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv.    (Kodi: 19000035100)
 14. NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)
 15. NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)
 16. NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)
 17. NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)
 18. NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi)    (Kodi:19000035003)

 

 1. NS 10/0.4kV Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)             (Kodi:19000035004)
 2. NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”             (Kodi:\19000035156)
 3. NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)
 4. NS 10/0.4kV Driton Mehmeti  (Kodi:19000035164)
 5. NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)
 6. NS 10/0.4kV Merkom Komp PEZHO(Arif Elshani) (Kodi:19000035039)
 7. NS 10/0.4kV Furra Kobake          (Kodi:19000035042)
 8. NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)
 9. NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)
 10. NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor             (Kodi:19000035047)
 11. NS 10/0.4kV Afrim Hoxha           (Kodi:19000035048)
 12. NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)
 13. NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)
 14. NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi:19000035043)
 15. NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

 

 1. NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)
 2. NS 10/0.4kV Basri Shahini            (Kodi:\19000035108)
 3. NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)
 4. NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi:19000035113)
 5. NS 10/0.4kV Ll. Sella 4 (Kodi:19000035120)
 6. NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)
 7. NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica                (Kodi:19000035138)
 8. NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk      (Kodi:19000035146)
 9. NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)
 10. NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk              (Kodi:19000035162)
 11. NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci      (Kodi:19000035163)
 12. NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)
 13. NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)
 14. NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)
 15. NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)
 16. NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)
 17. NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)
 18. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (kodi: 19000035276)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

16.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10 [kV] Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Bizneset (kodi: 15019006)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Berto, Pompa sherifi, Llazarevë Kulla dhe Preoci 1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Grashtic Radashec (kodi: 14016001) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçueseve.

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti II  (kodi: 82000004)  nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Rrugët: 409 Sylejman Vokshi, 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 491 Vëllezërit Frashëri, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 494 Bekim Sylka, 496 Mexhit Mustafa, 497 Shkelzen Krasniqi, 500 28 Nëntori, 502 Sylejman Vokshi, 510 Bujar Thaqi, 512 Ali Sokoli, 513 Sheh Hilmi Maliqi, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezërit Frashëri, 525 Kuvendi i Manastirit, 526 Rifat Dina, 527 Sabit Shabandula,  528 Fitim e Enver Duraku, 529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, 530 Agim Kelmendi, 531 Selim Berisha, 532 Bekim Isma, 533 Sakip Bellaga, 534 Viktimat e Korrikut, 535 Prof.Hamdi Berisha, 540 Jeton e Besim Kabashi, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi, 546 Fahredin Hoxha, 547 Tafil Zyberi, 548 Mark Sopjani, 554 Viljam Voker, 555 Shkelzen Zllanoga, 557 Bedri Berisha, 558 Jahë Hoti, 608 Hamdi Berisha dhe Luftëtari.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i TS 10/04kV.

2.

Nga TS 35/10[kV]  Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

NS 35/10[kV] Klina do të ndërprehet:

LP 10[Kv] J05-Zajmi (kodi: 52000104)  nga ora 09:00 deri 14:00

 

Vendet: Fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të thyera, shtrëngimi i rrjetit.

2.

Nga NS 35/10 kV Gurakoc  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gurakoc   ( kodi: 50052002) prej ores 10:00 deri ora 15:00

Vendet: Fshati Gurakoc.

Arsyeja: Ndërrim shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve/Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10[kV]  Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini  (kodi: 62000017)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshtarat: Berivojcë (një pjesë), Bllatë (një pjesë), Crepanë, Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm, Kormnjan i Epërm dhe Topanicë.

Arsyeja: Vendosja e 2 shtyllave të tensionit të mesëm dhe bartja e përçuesve.

1.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërmova (kodi: 61067003) nga ora 10:00 deri ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

Nga NS 35/10[kV]  Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja LP 10[kV] Breza (kodi: 40044003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Brezovica, Jazhince, Sevce, Vrbeshtica dhe Vikendicat.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kabllat (kodi: 73000001) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe kontrollimi i transformatorit për vaj.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoça e qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoçë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë,; afariste: Resturant “Kështjella”, “Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe  Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcim i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga  TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet daljet 10kV (kod: 310000) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri në ora 15:00

 

Vendet: rrugët: 193 Marie Kraja (një pjesë), 195 Fahredin  Hoti, 196 Aleks Buda, 201 Ajdin Rrahmanaj, 208 Flamuri, 210 Martirët e Kabashit, 228 Durrësi, 234 Hyse Tërpeza, 241 Tamil Shala, 563 Nëna Tereza (një pjesë) dhe Sami Koka, 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë),193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 284 Sherif Agë Turtulla (një pjesë), 287 Ramadan Çejku (një pjesë), 288 Epirotët (një pjesë), 106 Brigada 125 (një pjesë), 272 Qazim Berisha (një pjesë), 273 Haxhi Zeka, 276 Azem Shkreli (një pjesë), 277 Bojniku (një pjesë), 278 Agim Shala (një pjesë), 279 Mevlana (një pjesë), 280 Istriotët, 281 Bedri Pejani (një pjesë), 283 Kurilla, 285 Lulzim Rexhepi, 289 Mehdi Bardhi, 290 Musa Shehzade (një pjesë), 291 Shkelzen Dragaj (një pjesë), 292 Mehmetçik, 295 Refki Shala (një pjesë), 296 Hysen Rexhiq, 297 Kasimbeg, 298 Dragoman, 299 Sylejman Drini, 300 Jonuz Emra, 301 Selman Riza (një pjesë), 34 Hafiz Ismail Hakki, 305 Njazi Alishani (një pjesë), 308 Kosova 1, 309 Ali Pashë Elbasani (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare dhe 380 Enver Haradinaj, 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Haki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu, U/hidroregjioni Jugor Bunari l dhe II në rrugën 338 Vatrat Shqiptare, 11 Ismet Jashari – Kumanova, 335 Nuri Sherifi, 336 Shën Flori (një pjesë), 337 Kalaja (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare, 341 Shën Albani, 352 Vajzat e Sulit, 353 Berati, 354 Marin Barleti, 357 Pushkatarët, 359 Iljaz Kuka (një pjesë), 360 Adnan Krasniqi, 361 Aleksander Flemingu, 363 Shaip Spahiu, 371 Josip Rela, 372 Saraji, 373 Alajdin Berisha, 374 Anif Muji, 375 Bylbyldere, 377 Xhavit Bajraktari, 378 Nexhat Matrangji, 385 Halit Berisha, 387 Feta Gega, 388 Nysret Seharsoj, 389 Hëdërlez, 390 Sheh Emini, 391 Vëllezërit Dehiri, 393 Zekerija Rexha, 442 Lekë Matrënga, Qendra Zejtare I (një pjesë), Qylani I Vjeter, Vranduk dhe Sheshi Shadërvani, 119 Azem Bejta, 2 Ukë Bytyçi, 249 Bekim Berisha, 250 Nazim Kokollari, 251 Muharrem Bajraktari, 257 Xhemajl Fetahu, 258 Xhemajl Mustafa, 259 Ibrahim Thaçi, 262 Dalmatët, 264 Enver Dukagjini, 265 Muhamet Çami, 266 Nehat Demiri, 267 Fazli Grajçevci, 268 Gjin Muzaka, 270 Balshajt dhe Dardania, Lubizhda dhe Skorobishtë, Konsumatorë komercial dhe Buxhetar (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranzit, 67 Edit Durham (një pjesë), 168 Preveza, 169 Murat Kabashi, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 174 Mbreti Agron, 177 Bekim Muhaxheri, 178 Behajdin Hallaqi, 180 Leskovci, 200 Fadil Balaj, 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 207 Ahmet Prishtina, 208 Flamuri (një pjesë), 252 Meriman Jakupi, 272 Qazim Berisha, 315 Rexhep Kabashi, 316 Muhaxhirët dhe 317 Bazhdarhane, 52 Xhemë Gostivari, 160 Ardianët, 161 Enver Maloku, 162 Pazari i ri (një pjesë), 164 Ali Pashë Gucia(një pjesë), 166 Besim Telaku, 167 Edit Durham, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 173 Maja e Pikëllimës, 174 Mbreti Agron, 176 Mbreti Bardhyl, 179 Ersan Mazrek, 182 Sanxhaku, 194 Agron Bytyqi, 195 Fahredin Hoti, 255 Meriman Jakupi, 311 Ankara, 313 Brahim Osmanaj, 315 Rexhep Kabashi dhe 324 Fehmi Lladrovci, G.I.Z.  në rrugën 1 Adem Jashari, 101 Enver Hadri, 130 Besëlidhja (një pjesë), 15 Faik Çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë), 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe Tranzit (një pjesë); fshatrat: Korishë (një pjesë), Lexhend, Lubizhdë (një pjesë), Lutogllavë, Malësi e Re dhe Petrovë, Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë), Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë, Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë), Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë, dhe Gërnçar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

2.

TS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

LP 10kV Brodi (Kodi: 30037003) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikancë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

16.08.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

 1. 10/04 kV Drini Bardh 2 (Kodi: 19100002060) nga ora 11:00-16:00

Vendet: rr.Tirana një pjesë.

Arsyeja: Punimet duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjykata Themelore në Prishtinë ka vendosur lidhur me kërkesën e…