Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

25 maj 16:40

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

26.05.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 10:30 deri ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- montimi i konzollave dhe izolatorëve në fshatin Bukosh.

 

27.05.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Suhadolli (kodi: 41000020) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagjja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

2.

Nga NS 110/6 [kV] Hani I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] G 03 Paldenica (kodi: 42000004) prej orës 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Paldenica, Pompa “Alba Oil”, Axhamt, Dimca, Dremjak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe riparim i shtyllës.

3.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujevara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr. e Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova   (kodi: 41046002) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi  UÇK (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë). Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Reçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit të dëmtuar matës rrymor.

5.

Nga NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Muzeqinë, Bushat,  Gjergjaj, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit të dëmtuar.

 

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10 kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha  (kodi: 82000010)  nga ora 10:30 deri ora  15:00.

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Hoca e Madhe dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  vendosja, montim – demontim i shtyllave në segmentin Rahovec – Brestovc.

 

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grashtic-Radashec (kodi: 14016001) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Arbëreshi  (kodi: 50000006) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Agim Binak Qelaj, Arbëreshë (një pjesë), Beteja e Qafë Broqit, Fidanishtja (një pjesë), Konferenca e Bujanit dhe Vitomirica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të thyer dhe përforcimi i rrjetit.

27.05.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Malisheva nga dalja 10[kV] Malisheva do te ndërprehen ( pa tension mbesin) këta NS 10/0.4 [kV]:

NS 10/0.4 [kV] Te Tregu ( kodi: 82082004001) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4 [kV] Dardania (përball KEDS-it) ( kodi: 82082004027) nga ora 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Pavarësia dhe Rilindja Kombëtare.

Arsyeja:  Projekte investive, lidhja e kabllove të reja në ormanin e tensionit të ulët.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV  J11 Rezonanca  (kodi: 19000029) nga ora 09:00 deri 15:00  

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan dhe Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorit dhe kthinës RMU – LOT 35(2021) Feeder 5.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 [kV] Deçani  do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Barani  (kodi:53000002) nga ora 09:00 deri ora 16:00

Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Projekt investiv, shtrirja e përçuesit sipas projektit investive në mes të shtyllave SHB 12/315- “V35” dhe SHB 12/315- “V36”.

27.05.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

 

1.

TS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prekazi  (kodi: 74000003) prej orës 08:00 -08:30 dhe prej orës 16:00-17:00

Vendet: fshatrat: Prekaz i Epërm – Lagjja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagjja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10 kV Skenderaj 

Nga Dalja 10 kV Prekazi  do të ndërprehen keta TS-a :

1. NS 10/0.4kV TS Luboveci 1  me kod. 74000003020 nga ora 08:00 deri ora 17:00

2. NS 10/0.4kV Luboveci 2 me kod. 74000003021 nga ora 08:00 deri ora 17:00

3. NS 10/0.4kV Luboveci 3 me kod. 74000003022 nga ora 08:00 deri ora 17:00

 

Vendet: Lubovec 1, Lubovec 2 dhe Lubovec 3 te Shkolla.

Arsyeja: Projekte investive, punimeve ne LP te vendosja e kabllos XHE 3x1x50 dhe energjizimin e kësaj kablloje.

27.05.2023

Punime nga pala e tretë

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10 [kV] Lipjani do te ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2  ( kodi: 41000025) prej orës 10:00 deri ora 14:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë – konsumatorët komercialë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Nga Dalja 10 kV Lipjan Qendra do te ndërprehet:

TS 10/0.4 kV  Fidaim Fazliu   (kodi:41000006418) prej orës 09:30 deri ora 12:00.

Vendet: TS 418 Fidaim Fazliu.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknik.

 

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sot janë bërë 25 vjet që nga rënia e dëshmorit…