Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

18 shtator 18:08

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

 19.09.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)[kV] Podujevë do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04[kV] Letonc 3 (kodi: 14000006036) nga ora 12:00 deri 18:00

Vendet: Letanc.

Arsyeja: Projekte investive, transferimi i ngarkesës nga ormani i vjetër në ormanin e ri në TSSH.

20.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10[kV] Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërpeza (kodi: 61065012) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të kalbura të drurit me shtylla te reja te drurit.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Uglari (kodi: 60060016) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave te drurit me shtylla te reja te betonit, shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.

Nga NS 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet:rrugët: Heronjtë (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – rregullimi i ndarësve në trafo shtylla.

Vërejtje! Dalja ka BRRE

2.

Nga TS 110/10[kV] Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ibër-Lepenci (kodi: 70000012) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi izolatorëve dhe  siguresave  10 kV kontrollimi i transformatorit për vaj.

Prizren

1.

Nga TS 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe  Orqushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive –  revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

Prishtinë

1.

Nga  TS 220/35/10kV Podujeva (H04) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi: 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi: 140150),  pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 09:00  deri ne ora 14:00.

Vendet: Grashticë, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivodë dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2,Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e LP 35kV.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Gjakova 1 (kodi: 81000115) prej ores  10:00 – 14:00

Vendet: rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Uashingtoni, Skënderbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i TS 04kV.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6[kV] Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6 [kV] G01 Glloboqica (kodi: 42000002  ) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagja e Maliqëve (një pjesë), Lagja e Re dhe Rezhancë, si dhe rrugët: Të përndjekurve dhe një pjesë e rrugës UÇK.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

20.09.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Mitrovica 2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shipoli  (kodi: 70000001)  nga ora 09:00 deri në ora  17:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Qabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë); fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, kalimi nga linja ekzistuese, në linjën e re, në projektin LOT 42 – Shipoli.

Prizren

1.

Nga TS 35/10[kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Randobrava (kodi: 30034010) në dy termine nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 14:00 deri 17:00

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retijë e Epërme.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave në projektet Lot 16 në Randobravë.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10[kV] Prishtina II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Mekanika (kodi: 10010002120nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: 18. Bulevardi Bill Klinton

Arsyeja: Projekte investive, punime në anën e tensionit të ulët, sipas projetit investiv.

2.

Nga TS 35/10 kV Prishtina II do të ndërprehen:

LP 10kV J14 Don Bosko me (kodi: 10010003 ) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Don Bosko 15, Kalabri te shkolla Don Bosko, Ministria Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka kujtuar fjalët e ish-presidentit…