Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

22 prill 2024 | 16:52

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

24.04.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe  Turuqicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20kV J27 dalja nr.5 Pr7-Pr2 (kodi: 19000076) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Objektet “Morina -IB”, “Burimi Com”,”Standart Plus”, NPT “Burimi Comerc” 2, NP”Krapi -com”-Faik Krapi, Hoxha, ADK NTSH (objekti banesor),”3B Projekti”sh.p.k.Bekim Rrahmon Canaj, SHPK”Premium Construction”-Fatos Tahiri, SHPK”Lirimi&ACL”-Hysen Haxhaj, Lagjja e Spitalit 3, Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K, “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Mustafë Javori NPN “NDËRTIMTARI-J”, rr.347.Ukshin Kovaçica 101,336.Lotë Vaku Hyrja -D/1 Nr-1.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i mikroswitch-it në ndërprerës për sinjalin e sustës së kurdisjes.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20kV J38 MAP-Qendra e Paraburgimit (kodi: 19000083) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: MAP – Qendra e Paraburgimit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i mikroswitch-it ne ndërprerës për sinjalin e sustës së kurdisjes.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J13 Fabrika e kasetave (kodi: 19000039) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali- Varrezat dhe Busia Petroll.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i mikroswitch-it në ndërprerës për sinjalin e sustës së kurdisjes.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pasjan (kodi: 61066013) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat Llashticë, Pasjan, Burinc dhe Muqi Baba.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e konzolles bartëse në shtyllën e drurit, përforcimi i izolatorëve të tensionit t mesëm dhe shtrëngimi i përçuesve, degëzimi për TS – 181.

Mitrovicë

1.

Nga TS 10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kqiqi (kodi: 70000102) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shupkovc, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave të dëmtuara dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (kodi: 30036007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, afariste: N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja si dhe BRRE-Hydro Power në Brodosanë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

24.04.2024

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04kV Strellc i Epërm Avdimetaj (kodi: 53000004019) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/04kV Strellc i Epërm Hajrizaj (kodi: 53000004020) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/04kV Strellcë i Epërm  Curraj (kodi: 53000004021) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/04kV Strellcë i e Epërm Pavatajkodi: 53000004022) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/04kV Jeta-H Nysret Hasanmetaj (kodi: 53000004028) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Strellc i Epërm.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nën tension, Projekti: Strellc i Epërm Avdimetaj.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (kodi: 52000011) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Gremniku,Dollci,Qupeva,Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nen tension, Projekti: Sverk Salidint

3.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fusha e Pejës (kodi: 50000009) nga ora 08:30 deri 17:00

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nen tension, projekti LOT 3, nënprojekti Nabërgjan.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Likovci (kodi: 74000001) nga ora 11:30 deri 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Projekte investive, zhvendosja e  shtyllës së betonit të tensionit të mesëm dhe adaptimit të njëjtës shtyllë për TSShB e cila do te vendoset në të njëjtën trase me largpërçues, projekti “Feeder 3.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefja e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh, në raportimin e saj gjashtëmujorë…