Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

15 maj 2024 | 16:42

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

16.05.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Stabilimenti 10 [kV] Shupkovci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Parku Bisnesit 2 (kodi: 70000105018nga ora 10:00 deri 15:30

Vendet: Parku i Bisnesit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi  rrjetit nga shtyllat e vjetra ne te rejat, dhe vendosja e kabllos ABC.

17.05.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumi I madh-Prugovc (kodi: 15019008)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Nici Petroll, Te Bazeni-Halim Thaqi, Amazona, fsh. Stanovc i Ulët, Lumi i Madh-banesat, Stanofc i Epër, Bujaria B.M, Bakshi, Prugovc, Milloshevë  te Shkolla, Hamdi Aliu Qendra Rekreative Sportive afariste dhe “Barileva” Sh.P.K.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, punimi i kokave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë.

2.

Nga NS 35/10[kV] Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J28 Llapushniku  (kodi: 16100028) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: LLapushnik,Orllati,Negroci,Vuqaku,Gjurgic,Shkolla LLapushnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartja e rrjetit të tensionit të mesëm në shtylla të reja në Arllat Lagjja e Xhamisë.

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Malishevë

Nga Dalja 10[kV] Bellanica do të ndërprehen

NS 10/0.4kV nga ora 09:00 deri 14:00 këto nënstacione:

NS 10/0.4[kV]SENIK(Kodi:82082005016)

NS 10/0.4[kV]NUHI ZYLLFAJ(Kodi:82082005017)

NS 10/0.4[kV]SENIK II(Kodi:82082005018)

NS 10/0.4[kV]LADROVCI I(Kodi:82082005019)

NS 10/0.4[kV]LADROVCI II(Kodi:82082005020)

NS 10/0.4[kV]LADROVCI I RI(Kodi:82082005025)

NS 10/0.4[kV]LLADRIVCI IV(Kodi:82082005030)

NS 10/0.4[kV]Senik Pompa(Kodi:82082005041).

Vendet: Senik dhe Lladroc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartja e rrjetit të tensionit të mesëm në shtylla të reja në Arllat Lagjja e Xhamisë.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ledinat (kodi: 53000001) nga ora 10:30 deri 14:30

Vendet: Gramaqel, Beleg, Baballoq, Dubravë, Irzniq, Ledinat dhe Prokolluk.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, ndërrim shtylle fshati Dubravë.

2.

Nga TS 110/10 kV  Istog do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rakoshi (kodi:54000001)  nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Zhakovë, Rakosh, Cërkolezi, Sine, Mojstir, Shushicë, Uqë dhe Suriganë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartje e shtyllave, ndërrim i izolatorëve dhe pastrim traseje, lokacioni Uçë, Shushicë dhe Zhakovë.

Prizren

1.

Nga NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova  ( kod: 32000008) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Koshare (kodi: 41046005)  nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i lidhjes unazore.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betoni (kodi: 40041002)  nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i lidhjes unazore.

17.05.2024

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (kodi: 52000011) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva,Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i rrjetit të ri, projekti: Sverk Salidint.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Ponosheci (kodi: 80080006)  nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive, vënia në punë e LP të ri dhe demontimi i atij të vjetër – Lot 15 Ponosheci.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04[kV] Kroni i Bardh (kodi: 12000035041) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] SU 1/6 (kodi: 12000035043) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] SU 2/10 (kodi: 12000035044) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] SU 4/2 (kodi: 12000035046) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] Qendra Tregtare Posta (kodi: 12000035113) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] SU 6/11 (kodi: 12000035030) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] SU 4/7 (kodi: 12000035031) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] SU 4/6 (kodi: 12000035032) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] SU 3/16 (kodi: 12000035045) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] Adex” 1 (kodi: 12000035160) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] Adex” 2 (kodi: 12000035140) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] Home Invest (kodi: 12000035238) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] Shpk K&A Construction (kodi: 12000035180) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] Mikro 3 (kodi: 19100016052) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/04[kV] SU 7/1 (kodi: 12000006029) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: rr. Lekë Dukagjini , rr. Ilaz Kodra, rr. Rexhep Krasniqi p.n., rr 28 Nëntori, Dardania nga një pjesë, BB  2/VI-11, Dardania SU 4/2-Nr.44/A, BB 6/6, BB-4/6 HY F4, SU-3/1  hy-3, BB.7/1 H-1/1A, Bulevardi Dëshmorët e Kombit- një pjesë, Kalabri -OB-DARDHA – lok A-2, Kalabria b një pjesë dhe Kalabria Aldex B1.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjave të reja, në projektin LOT 43 (2022) Feeder 3 – Kroi i Bardh.

17.05.2024

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Reshtani (kodi: 32000017) nga ora 12:00 deri 17:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

1.

NS 35/10[kV] Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Nga Dalja 10[kV]  KosovaTransi 1 (kodi:40041038)  nga ora 09:00 deri 16:30

Vendet:rr.Mic Sokoli, rr. Vëllezërit Gërvalla dhe rr. Naim Frashëri,  nga një pjesë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
VMRO DPMNE-ja dhe koalicioni i opozitës shqiptare VLEN kanë njoftuar…