Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

24 maj 2024 | 16:35

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

25.05.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 12:00 deri në ora 12:15

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik, Llapashticë e Ulët

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, largimi i urave të tensionit të mesëm për tu marr konstruksioni metalik i trafos Gllamnik Kërtokët.

2.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS-Plemetin-Xhemnicët (kodi: 18024003035) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Plemetin- Gjemnicët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave 0.4kV.

26.05.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TR 1 (J09) ana 10kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:30  deri në 14:30

Vendet: Rrugët: Tahir Zajmi, Kalabria, Hyrije Hana-Zona industrial, Rexhep Krasniqi, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Kalabri Kulla I/1-Ban.1, Agim Çela, Bulevardi Bill Klinton, M . Bajraktari 31, Zona Industriale, rr.Rexhep Krasniqi bllo.B-1, Kalabri oti lam 2-H-II podrum, Shefqet Shkupi, Lagjja Marigona Rezidencë, rr.Mitrovica Nr.12, Lakrishte, Rr.Shefqet Shkupi -B-6-HYR-I-ban-1, Magjistralja Lipjan -Prishtinë, Muharrem Fejza Arbër.-C3-A5/13, Ahmet  Haxhiu Bll.3-Hyr.8/48, Rr.Tirana, Lagja Marigona, Preoc, Deshmorët  e kombit, rr. Ahmet Krasniqi, Nebih Gashi B4 Ob.2 H.2 Nr.27, Rr.Shefqet Shkupi Blloku B, Rr.Shefqet Shkupi Konak, Emshir 10-k-2-ob-4-h-2, Lagja Kalabria, Malush Kosova Kulla-II-k-VIII-2, Rr.Rexhep Krasniqi Kul.-X, Laxha marigona rezidenc, Muharrem Fejza, Sopoqanska  Uglar Bll B2-1, Lakrishte Duk.Inv/Obj/LLC/1, Rexhep Krasniqi B10 obj.A3, Rr. Nebih  Gashi Ob Resido 6 Kati IV, Nr.12, Ahmet  Krasniqi Hyr 3, Hyrije Hana-Zona industriale Nr.1, Te Amortizerat, një pjesë Llapna sello, Zona Industriale, Lidhja E Pejes pn., Rr. Carraleva, Robert Doll Lakrishte, New Us Embassy Prishtina, Ramiz Cërrnica, Dervish Hima Kalabri, Rr. California Nr. 52, Preoc, Spitali MEDIKUS, Ardarea, Migros, Enegoinvesti Energom.(ETC), “Step -Ag” Agron Zeqiri, EBC company, Meridiani, UNMIK-u II HQ18, UNMIK-u I HQ26, Kampi Jordanez, Hiberna, Kosova sot, KFORI ITALIAN, Qazim dhe Valdet Gashi(Burim Gashi), Shpend Shala, Jumco, Kazerma Adem Jashari 1, Komuna objektet e reja Arbëria, Rekalitë, Kazerma Adem Jashari 2 (Logjistika), Forca e Sigurisë së Kosovës, M&D Marketing dhe distribuim, Ministria e FSK-Poliklinika, kompleksi i kazermës “Adem Jashari”, EMC Compaund, Genc Morina – fshati Preoc, EULEX EXECUTIVE POLICE COMPOUND-EPC, ENK INVEST GROUP, Veton Topanica “AS PLAST” shpk, Rasim Mrlaku shpk “Marigona Rezidence”, New Us Embassy Prishtina, “VIVA FRESH SH.P.K”, Hyda Krasniqi, S SPRINT SH.P.K Albert Sopa, B6A MAP – IRK – Prishtine, “IP-KOS” SH.P.K Bujar Shatri, FLORI SHUTTERS” SH.P.K  Florim Murtezi, ‘INTERES EX’ Astrit Haxhimusa.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i izolatorëve përcjellës në kthinat 10 [kV] të zbarrave kryesore dhe pastrimi i zbarrave.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS-Ndërtesa e kaltër 2 (kodi: 70000103005) prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Vendet: Qendër Mitrovicë dhe rr.Agim Hajrizi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, dislokimin rrjetit 0.4 kV rrugën Lah  Nimani.

26.05.2024

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 60060018) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Malisheva, Vërbicë e Kmetocit, Capar, Bukovik, Miresh i Vogël, Dobërçan, Kufcë e Poshtme, Te Livadhet e Arapit, ‘MALSIA” – SH.P.K –  Nehat Spahiu dhe Kmetoc.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 10(20), sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS A-Construction (kodi: 81084020410) nga ora 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: TS A Construction.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

27.05.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gërmova (kodi: 61067003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gërmovë, Gërmovë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i ri, Goshicë Kulla, Verban si dhe BRRE EKO Energy.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10 [kV] (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqinë I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, përforcimi, ndërrimi i izolatorëve, pastrimi trasesë nga drunjtë.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet në stabiliment dhe pa tension mbesin TS-at:

TS 10/04kV Perlina (kodi: 30036002006) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Stacioni Policor (kodi: 30036002005) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Private Gani Morina (kodi: 30036002007) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Lagjja Arbëria (kodi: 30036002008) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Arbëria 3-Lagjja Marleku (kodi: 30036002009) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Mirusha (kodi: 30036002010) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Citadella (kodi: 30036002011) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Hotel Galateo (kodi: 30036002012) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Intersport (kodi: 30036002014) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Lagjja Haxhaj (kodi: 30036002015) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Pompa e Benzinës (kodi: 30036002016) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Mati-Com (kodi: 30036002017) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Hotel Nora (kodi: 30036002018) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Private Sali Gashi (kodi: 30036002019) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV N.T.Sh Gëzimi Ahmet Zenunaj (kodi: 30036002020) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Perlinë, Stacioni Policor, Gani Morina, Lagjja Arbëria, Mirusha, Citadella, Mati,com, Hotel Nora, Hotel Galateo, Intersport, Lagjja private Sali Gashi, N.T.Sh Gëzim Ahmet Zenunaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime nga pala rreth pllakës reklamuese.

27.05.2024

Punime në projekte investive

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bodrumi (kodi: 30000014)nga ora 09:00-09:30 dhe nga ora 16:30-17:00

Vendet: Atmaxhë, Nashec I, Nashec II, Mazrek[, Kojushë, Nashec, Gurshitë, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zym.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave i urave te tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Nasheci II (kodi: 30000014004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] TS Pompa e ujit (kodi: 30000014005) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Nashec II,pompat e ujit

Arsyeja: Projekte investive, ndrrimi i konzollave, izolatorëve dhe përçuesit të tensionit të Mesëm, Lot 16 Nashec 2.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Mulliqi 1 (kodi: 80080007201)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] TS Mulliqi 2 (kodi: 80080007202)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Molliqi.

Arsyeja: Projekte investive, energjenizimi i konsumatorëve, projekti LOT 19 – Mulliqi 1, 2.

27.05.2024

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Albana (kodi: 15018008) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mesbardh I, Mesbardh II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20), sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (kodi: 60061006) nga ora 09:00 deri në ora 09:45

Vendet: fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar ku duhet të vendoset tokëzimi te shtylla përkatëse.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale (kodi: 41000009) nga ora 08:30 deri në ora 15:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe  TS Gega.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

28.05.2024

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Konjuh (kodi: 41000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjiistrales Prishtine – Ferizaj

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe  pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat- Magure (kodi: 41048002) prej orës 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Isniqi (kodi: 53000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Ahmetgjekajt. Tishukajt, Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautajt, Tahirsylajt, Rexhametajt dhe  Osmanajt.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe  pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe  Brusnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve në Olshan.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prilluzha (kodi: 18024003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fidanishtë, Fidanishtë Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj. Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharban (kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

28.05.2024

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00  deri në ora 16:00.

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumatorë) dhe Senik (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

2.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkoza (kodi: 82000009) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Condor  SH.P.K.,”KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”, ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani.

Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

3.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komuna (kodi: 82000008) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, Rr.500 28 Nëntori, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.515 Islam Krasniqi, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.520 Halil Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, rr.522 Jahja Danuza, Rr.523 Halil Hamza, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, Rr.557 Bedri Berisha.

Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

4.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Opterusha (kodi: 82000010) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

28.05.2024

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti Klina (kodi: 52000012) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shkolla Fillore, rr.Skender Rexhepi, rr.Skender Hoxha, Maluzhganë, rr.Abedin Rexha 10, Dëshmorët e Kombit, Llamella B Kati V dhe Lidhja e Prizrenit.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas  pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Albi Trade (kodi: 52000012017) nga ora 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: TS Albi Trade.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas  pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zërat e një largimi në fund të sezonit po bëhen…