Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

14 shtator 18:00

15.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci (kodi: 10013012prej orës 10:30  deri në ora 11:30

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluzhani (kodi: 10013011prej orës 11:30  deri në ora 12:30

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro VI (kodi: 19100010prej orës 10:00  deri në ora 11:00

Vendet: Lagjja Ulpiana- një pjesë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania Bll. IX (kodi: 19100011prej orës 11:00  deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Idriz Gjilani-pjesërisht, Lekë Dukagjini-pjesërisht dhe banesat e vjetra përballë Parkut në Dardani në rrugën Iljaz Kodra dhe banesat e gjelbëra në Dardani-Kurriz.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoteli Grand (kodi: 19100013prej orës 12:00  deri në ora 13:00

Vendet: Hoteli Grand.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV PTK – Dispeçingu (kodi 19100014prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: Ndërtesa e KEDS dhe ndërtesa e PTK-së.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Termokosi (kodi: 19100052prej orës 14:00  deri në ora 15:00

Vendet: Termokosi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 35/10[kV] Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Albana (kodi: 15018008prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Gjakovë

 1.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Spitali-J02 (kodi: 82082003prej orës 12:00  deri në ora 13:00

Vendet: Spitali i Qyteti dhe rr.608 Hamdi Berisha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele në daljen 10kV J02 Spitali.

Pejë

 1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

LP 10kV Rugova (kodi: 50051006prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

  

Nga TS 35/10kV Shupkovci  do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (kodi: 70000104prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

 1.

Nga TS 110/35/10kV Viti do të ndërprehet:

LP 10kV Beguncës (kodi: 61067010prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnice, Vernakolle dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

LP 10kV Spitali – (degëzimi I daljes ) (Kodi 63000018)

Trafostacionet që do të mbesin pa tension nga ora 10:00 deri në ora 14:00

TS0.4kV me kod: 63000018437

TS0.4kV me kod: 63000018080

TS0.4kV me kod: 63000018076

TS0.4kV me kod: 63000018075

TS0.4kV me kod: 63000018074,

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.

Arsyeja: Ndërrimin e shtyllave të kalbura me shtylla të reja.

Ferizaj

 1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi (kodi: 40043002

Pa tension do të mbesin këto TS-a prej orës 09:00  deri në ora 16:00

TS 0/4kV me kod: 40043002242

TS 0/4kV me kod: 40043002238

TS 0/4kV me kod: 40043002232

TS 0/4kV me kod: 40043002217

TS 0/4kV me kod: 40043002214

TS 0/4kV me kod: 40043002113

TS 0/4kV me kod: 40043002108

TS 0/4kV me kod: 40043002064

TS 0/4kV me kod: 40043002063

TS 0/4kV me kod: 40043002062

TS 0/4kV me kod: 40043002061

TS 0/4kV me kod: 40043002060

TS 0/4kV me kod: 40043002059

TS 0/4kV me kod: 40043002058

TS 0/4kV me kod: 40043002057

TS 0/4kV me kod: 40043002056

TS 0/4kV me kod: 40043002055

TS 0/4kV me kod: 40043002054

TS 0/4kV me kod: 40043002053

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

15.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në 20:00 kohe pas kohe, sipas nevojës:

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 3              (Kodi:11000014068)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 3              (Kodi:11000014115)

NS 10/04kV Maksutaj Privat        (Kodi:11000014175)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 2              (Kodi:11000014118)

NS 10/04kV         (Kodi:11000014067)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 4/2         (Kodi:11000014131)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 4/1         (Kodi:11000014069)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 1              (Kodi:11000014119)

NS 10/04kV         (Kodi:11000014066)

NS 10/04kV Bregu i Diellit 2 trafo 5            (Kodi:11000014116)

NS 10/04kV Prona union               (Kodi:11000014209)

NS 10/04kV         (Kodi:11000014XXX)

Ilaz Milazim Qollaku “TAU-GEN ENGINEERING” SH.P.KNS 10/04kV            (Kodi:11000014267)

NS 10/04kV Rrustem Rukolli N.N.”R&Rukolli”Sh.p.k.        (Kodi:11000014263)

Vendet: Një  pjesë e Matit 1.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

3.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV si vijon nga ora 08:00 deri në orën 20:00  kohe pas kohe, sipas nevojës:

NS 10/04kV SIZMIR sh.p.k”Kushtrim Shala            (Kodi:19000026230)

NS 10/04kV Sadat Pllashniku”B&S Group”shpk” (Kodi:19000026252)

NS 10/04kV J.Morina, H.kadriu-Princesha Group               (Kodi:19000026176)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 5      (Kodi:19000026102)

NS 10/04kV Naim Guri   (Kodi:19000026201)

NS 10/04kV rt Construction-Faton Sinani               (Kodi:19000026215)

NS 10/04kV Faton Sinani “ART CONSTRUCTION” LLC (OB “04”-Llam           (Kodi:19000026253)

NS 10/04kV privat  Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K,   (Kodi:19000026243)

NS 10/04kV Arben Jetullahu”ARSEKO”Sh.P.K      (Kodi:19000038257)

NS 10/04kV Lagja e Spitalit 4/2   (Kodi:19000038013)

Vendet: Një pjesë e Matit 1, Lagjja e Spitali-t një pjesë.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

16.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

 

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

LP 10kV Batllava (kodi: 14015001në dy termine prej orës 08:30 deri 09:00 dhe nga ora 15:00 deri 17:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensuionit të mesëm.

 

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS – Gerdovc Shkolla (kodi: 14015001prej orës 08:30 deri 17:00

Vendet: fshati Gërdovc.

Arsyeja: Montimi i ndarësit.

16.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Arsyeja: Bartja e kabllove në trafon ekzistuese mobile.

16.09.2021

Punime  nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

LP  10kV Batllavë – Orllan     (kod:14015002) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2, Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Vendosja e konzollës dhe izolatorëve në pikën kyçëse sipas pëlqimit elektro-elektro energjetik.

2.

NS110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

LP  10kV J 13 Zona Industriale – Aragoniti (kod:10000009) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Eulex, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqësisë.

Arsyeja: Dislokim e Trafos dhe punimin e lidhëseve 10kV sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nikadini     (kod: 40042007) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Rrugët: Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin,Varoshit dhe Qiraxhitë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/2200 nën tension, si dhe energjizimi i linjës së re sipas zgjidhjes teknike.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Avokati i Kadri Veselit, Ben Emmerson, e ka nisur me…