Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

16 shtator 20:17

17.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Marigona Hill (kodi: 19000014prej orës 10:00  deri në ora 11:00

Vendet: Marigona Hill lagja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Viva Fresh (kodi: 19000028prej orës 11:00  deri në ora 12:00

Vendet: Viva Fresh, Hotel Gorenja, Al Petroll, Koral, fusha Sheki, Skender Mramori, Proten dhe Ondeks Mont.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mati 2  (kodi: 19000026prej orës 12:00  deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugë: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e Pozhegu Brathers.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV MAP – Qendra e Paraburgimit (kodi:19000017prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: .Qendra e paraburgimit

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pallati i Drejtësisë (kodi: 19000024prej orës 14:00  deri në ora 15:00

Vendet: Pallati i Drejtësisë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

Nga NS  35/(20)10 kV  Koliq,  do të ndërprehet:

LP 10kV Grashtice-Radashevc (kodi: 14016001 prej orës 10:30-11:00  dhe nga ora 15:15-15:45

Vendet: Grashticë, Radashec dhe Bllagaj.

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për shkak të sigurisë në punë.

7.

Nga NS  35/(20)10 kV  Koliq,  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS: Ajetovitë  -(Kodi: 14016001071)–  prej orës 10:30 deri 15:45

NS 10/0.4kV TS: Radashec-(Kodi: 14016001072)–  prej orës 10:30 deri 15:45

Vendet:  Ajetovitë dhe Radasheci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Grashticë- Rradashec,  degëzimi per Radashec.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Fusha e Pejës (kodi: 50000009prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj. Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor të tensionit të mesëm, degëzimi për Nabërgjan dhe  pastrim traseje.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10k(20)kV Theranda  do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova (kodi: 32000008prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqine I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtura të tensionit të mesëm  dhe përforcimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV Levisha (kodi: 31000012prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10k(20)kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Kraishta (kodi: 41000002prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishtë, Bujan, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10 kV Kaçaniku  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Voskopojë  (kodi: 40043001prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Pastrimit të linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

3.

Nga NS 35/10 kV Kaçaniku  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007prej orës13:00  deri në ora 16:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Pastrimit të linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

17.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV  si vijon nga ora 09:00 deri në orën 21:00kohe pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04kV “SIZMIR sh.p.k”Kushtrim Shala         (Kodi: 19000026230)

NS 10/04kV – Sadat Pllashniku”B&S Group”shpk”            (Kodi: 19000026252)

NS 10/04kV  J.Morina, H.kadriu-Princesha Group             (Kodi: 19000026176)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 5     (Kodi: 19000026102)

NS 10/04kV Naim Guri   (Kodi: 19000026201)

NS 10/04kV Art Construction-Faton Sinani (Kodi: 19000026215)

NS 10/04kV Faton Sinani “ART CONSTRUCTION” LLC (OB “04”-Llam         (Kodi: 19000026253)

NS 10/04kV privat  Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K, (Kodi: 19000026243)

NS 10/04kV Arben Jetullahu “ARSEKO”Sh.P.K    (Kodi: 19000038257)

NS 10/04kV Lagja e Spitalit 4/2  (Kodi: 19000038013)

Vendet: Matiçan, Lagjja e Spitalit 4/2 edhe objektet e banimit të këtyre trafostacioneve.

Arsyeja:  Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura, në të njëjtën kohë do të bëhet ndërrimi I kthinave, me përjashtim të TS 10/0.4kV Sizmir shpk me TS Kod 19000026230 që do të ndërrohen kthinat pasi nuk janë kompatibile për nivelin e tensionit 20kV.

18.09.2021                                                                                                                                                              

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga NS110/10 kV Theranda   do të ndërprehet:

LP 10kV Theranda (kod: 32000016) nga ora 11:00-11:30deri nga ora 15:00-15:30

Vendet: rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura dhe ETC.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS110/10 kV Theranda   do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Therandë Qerqili (rr.Sopisë) 1-(Kodi:32000016001)–  prej orës 11:00 deri 15:30

Vendet:  Sopisë 1.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 0.4 kV dhe vendosja e trafos sipas pëlqimit elektro-energjetik.

18.09.2021

              Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

NS 110/110 kV Berivojca do të ndërprehet:

LP 10kV /0.4    (kod: 62000005025) drejtimi i Strezovcit nga ora 08:00 deri nga ora 12:30

Vendet: Rruga te Shkolla fillore

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 04 kV sipas zgjidhjes teknike.

19.09.2021

Punime në projekte investive

 Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10 kV Drenas   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 3 (kodi: 16100003 prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Drenas (një pjesë)  dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja: Ndërrimi i transofrmatorit Qikatovë te Balecët dhe energjizimi i kabllove.

19.09.2021

Punime nga palët e treta                                                               

Gjilan

1.

Nga NS110/35/10 kV Viti   do të ndërprehet:

LP 10kV Binça (kod: 61067008) nga ora 12:00 deri nga ora 16:00

Vendet: fshatrat: Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binçë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10 kV sipas zgjidhjes teknike në fshatin Kabash.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Akuza të ashpra ka lëshuar ish-kryeministri Sali Berisha në lidhje…