Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

02 nëntor 2021 | 12:01

02.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kolonia e Vjetër (Kodi: 60024001) prej orës 11:00 deri në 15:00.

Vendet: Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Tullari, Jasenoviku dhe Qeranoviku.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

2.

Nga NS 110/10kV Kamenica  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 09:00 deri  në 12:00.

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

3.

Nga NS 110/10kV Kamenica  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 13:00 deri  në 16:00.

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësi), Moqar i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenicë, Strezoc, Kosovicë, Carevc, Bushincë, Tirincë, Krilevë, Leshtar, Bolec, Vaganesh, Kremenatë dhe Rahovicë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

4.

Nga NS 110/35/10kV Vitia  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 09:00 deri  në  12:00.

Vendet: fshatrat: Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debëlldejë dhe Binqa.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

5.

Nga NS 110/35/10kV Vitia  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërmova (Kodi: 61067003) prej orës 13:00 deri në 16:00.

Vendet: Gërmovë, Gërmovë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshicë Kulla, Vërban dhe Buzovik.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

03.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Faik Konica 2  (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimin e kyçjeve shtëpiake.

Gjakovë              

1.

Në NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica  (Kodi:82082005) prej orës 09:45 deri në ora  16:15 

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator) dhe rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator); fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviçë, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ndarësit të tensionit të mesëm.

03.11.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 3  do të ndërprehet:

NS10/0.4kVkV A &F CONSTRUCTION  (Kodi: 12000012206) nga ora 09:30 deri në  10:00

Vendet: Një pjesë e rr. Ferid Curri.

Arsyeja: Vendosja e një letfe (ndarësi vertikal me siguresa shkrirëse) në panelin ekzistues të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-enegjetik.

Pejë

1.

Nga NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Agrokosova(kodi: 50000007) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fabrika e bukës, rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Çekët, Motohia Remont, Deminerët, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi dhe Tyrbja.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës hyrëse/dalëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet në Stabiliment Dalja 10kV Jezerci

prej orës 10:00-14:00

Pa tension mbesin  këto nënstacione:

TS Jezerc – Kalanica         (Kodi:40042003057)

TS Jezerc – Verishta         (Kodi:40042003058)

TS Jezerc – Azemit           (Kodi:40042003059)

TS Mahalla Katunit          (Kodi:40042003060)

TS Jezerc – Ukëzmajli     (Kodi:40042003061)

TS Jezerc – Maqitevë     (Kodi:40042003062)

TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani) (Kodi:40042003188)

TS Nerodime – Kulla (çeshmja)  (Kodi:40042003056)

TS-Nerodime (Lagjja Rekaj)        (Kodi:40042003191)

Vendet: Një pjesë e Jezercit, Restaurant Ariu, Restaurant California, Villa Buna dhe Villa Marigo.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10KV Zona Industriale  (Kodi: 41000009) prej orës 10:00  deri 15:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja: Ngritja e dy shtyllave të tension it të mesëm, sipas zgjidhjes teknike.

 Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Yjet e ekranit kanë nisur trendin më të ri në…