Njoftim për mbrojtjen e disertacionit të doktoratës  nga dr. Shpëtim Thaçi

13 shtator 11:11

Njoftohen të interesuarit se dr. Shpëtim ( Bahri ) Thaçi me datën 04.10.2021 ( e hënë ), në ora 11:00 , nën mentorimin e prof. ass. dr.Mentor Sopjani, e mbron tezën e doktoratës me titull: “Mekanizmat e veprimit trakeorelaksues dhe vazorelaksues të ekstraktit të bimës mjekësore Vitex agnus-castus” .

Mbrojtja e tezës së doktoratës bëhet para komisionit me këtë përbërje:

1. Prof. asoc. dr. Dashnor Nebija – kryetar

2. Prof. ass. Besa Gacaferri – Lumnezi – anëtare

3. Prof.dr. Sokol Abazi – anëtar i jashtëm

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, u takua me ambasadoren e…