Njoftime nga KEDS-i për punime në rrjet për të enjten dhe të premten

28 gusht 2019 | 16:51

29.08.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në TS 35/10 kV Koliq do të ndërpritet:
Dalja 10 kV Koliq (Kodi:14016002) prej orës 11:00 – 14:00.
Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, tërheqja e përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Në TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr 23 Luboteni –Rambuje (Kodi:12000016) prej orës 10:00 – 14:00
Vendet: Luboteni(Rambuje), Prizreni, Parku, M. Muhaxhereve, Pompat (park)
Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i i sistemit për lokalizimin e prishjeve FID Pajisjeve-për shkaqe sigurie

Vërejtje: Dalja 10 kV Luboteni gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të ndërprehet disa herë.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërpritet:
Dalja 10 kV Pylltaria (Kodi: 40043004) prej orës 10:00 – 11:30.
Vendet: Kërbliq, Leskovicë, Drenushë, Rakoc, Sanatoria Llanishtë, Gjurgjedelli, Runjevë, Hekurudha, Kisi, Lagjja e Re.
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllës 14 m afër TS Pylltaria .

Prizren

1.

Në NS 35/10 kV Zhur do të ndërpritet NS Sharri(Dragashi), NS Eurokos,NS Eurokos,NS Orcusha:
TS 35/10 kV Sharri( Dragash) ( Kodi: 30036002, 30036003,30036005, 30036007,30036008, 30036009, 30036010 )prej orës 12:00-13:30.
TS 35/10 kV Dikanca (Kodi: 30037001,30037003,30037006) prej orës 12:00-13:30.
TS 35/10 kV Eurokos HC-Dragash (Kodi: 30040001) prej orës 12:00-13:30.
TS 35/10 kV Orcusha ( Kodi :30035000) prej orës 12:00-13:30.
Vendet: Lubovisht;, Kukjan,Vranishtë,Restelicë, Mlikë, Glloboçicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, Rr. e Dëshmorëve, Rr. e Restelicës, Rr. e Brodit, Rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi,Shkolla fillore .Ambulanca e Mjeksisë Familjare, Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumështorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi ,Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit,Zgatar, Zym i Sharrit, Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci i Ulët, Kërsteci i Naltë, Rrenci,Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne, Rematex. Frigofood si dhe HC “Dikanca”(G 1+G 2) dhe HC”Dikanca” G 3, Fshati Brod dhe afariste:N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikancë, Fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radesh dhe Hidrocentrali Orqusha dhe Eurokosi.
Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi dhe kufizimi i zbarrave 35 kV për siguri gjatë operimit.

30.08.2019

Punime për projekte investive

Prishtinë

1.
Në TS 35/10 kV Mazgit do të ndërpitet:
Dalja 10 kV Lumi i Madh-Prugovc (Kodi:15019008) prej orës 09:00 – 13:00 .
Vendet: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit dhe energjizimi i TS 400 kvA në lagjen Haradinaj – Stanoc.

Punime me kërkesën e palëve të treta

Prishtinë

1.
Në TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërpritet:
TS 10/.04 kV Jehona (Kodi:19000034100) prej orës 13:00 – 17:00.
Vendet: Autotrade Toyota, konsumator privat.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit të T.U.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përzgjedhësja e Përfaqësues së Kosovës në konkurrencën e femrave, Afërdita…