Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

30 tetor 17:47

31.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20) kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.10 USA-id (kodi: 12000004) prej orës  10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: USAID-i.

Arsyeja e ndërprerjes: Transferimi  i kabllove nga dalja J10 USAID në daljen J11 Zyra Amerikane ( e Ckyqur më herët )

2.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 09:00  – 12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Pastrimit të linjes 10 kV nga vegjetacioni

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV F. e Pejës (kodi: 50000009) prej orës  10:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Bajraktaret, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan, Bllagaj

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi 53000005) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik . 

Arsyeja: Ndrrimi i një shtylle 10 kV në Fshatin Shapteji e cila është e thyer dhe paraqet rrezik.

 3.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klinavci (Kodi 52000002) nga ora 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Klinavc,Gjurgjevik i vogel, Kernic, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov, Rudica.

Arsyeja: Pastrim i trasesë.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Partesh (kodi: 61066004) prej orës    10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cerrnica, Gumnishta, Vrapqiqi .

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndarësit linjor degëzimi për Budrike

 Ferizaj

 

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011)  prej orës 09:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme Shushica.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla të betonit.

2.

TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10KV Palidenica (Kodi: 42000004) prej ores 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamt, Dimca, Dremjak.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla të betonit.

Prizren

 1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dajla 10kV Levisha (kodi: 31000012) nga ora 09:00 – 12:00 si dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan .

Arsyeja: Pastrimi i trases.

Punime nga KOSTT-i

31.10.2020

Pejë

 

Nga  TS 110/35/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 110/10kV Deçani dhe NS 35/10kV Isniqi (J14 – Isniqi I) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 00:00  deri në ora 00:10

Vendet: Rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe Uçk-së (një pjesë), Lagjëja Agim Ramadani, Lagjëja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor, Brigada Kosovare (një pjesë), e Demostratave (një pjesë), Elena Gjika, Elez Geci-Maxhun Berisha (një pjesë), Luan Haradinaj, Osmon Cacaj (një pjesë), Salih Çeku (një pjesë) dhe Skenderbeu (një pjesë) dhe Manastiri i Deçanit në Deçan.

Fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë), Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk, Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh, Isniq, Lëbushë, Strellc, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët, Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratish e Ulët dhe Shaptej, Llukë e Epërme, Hylaj.

Arsyeja e çkyqjes: Krijimin e kushteve të sigurisë gjatë kyqjes së T2( 31.5 MVA) në NS Deçan

Punime nga palët e treta

31.10.2020

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë Kosova II. do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli  (Kodi 15018007) nga ora 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS

Arsyeja: energjizimi i trafos.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

01.11.2020

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuh  (Kodi: 41000004) prej orës 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Lipjan (nje pjese), Konjuh,Pjesë e Banullës, Bizneset pergjate Magji. Prishtine – Ferizaj. 

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla te betonit.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani IV nga dalja 10kV Br. i thatë do të ndërprehet:

  1. 10/04 kV Rr E Kumanoves (Kodi: 60063011454) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: TS 454  Rr E Kumanoves-

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit të tensionit të ulët.

Punime nga palët e treta

01.11.2020

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Arbreshi (Kodi: 50000006)  prej orës 09:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Laxheja e Romeve, Kulla,Hazba,Berishtë, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita, Shkolla filolore ..

Arsyeja: përfundimi i punimeve në NS deri në pranim teknik nga KEDS-i

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

02.11.2020

 

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Matiqani (Kodi: 19000041)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave TM

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (Kodi: 41048002)  prej orës 09:00 -12:00 si dhe nga 13:00 -16:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanice  .

Arsyeja: Pastrimit të linjës 10 kV nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Uglari (kodi: 60060016) prej orës   10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica, Kokaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërimi I shtyllës portale LP Uglar degëzimi Stubline

Prizren

1

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (Kodi: 30036007)  prej orës 09:00  – 12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00

Vendet: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja .

Arsyeja: Pastrim I trasesë.

Pejë

 

TS 35/10kV Klina  do të ndërprehet

Dalja 10kV Zajmi (Kodi: 52000104)  prej orës 09:00  – 12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00

Vendet : Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe  Sferkë.

Arsyeja: Pastrimi I trasesë

                                                      Punime në projekte investive

02.11.2020

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Ndërtesat Brejsë (Kodi 10012004) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje.

Arsyeja: energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

2.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Apollonia (Kodi 15018015) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.  

Arsyeja: energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

3.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Pozhegu (Kodi 15018016) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

 4.

Nga NS 35/10kV Fush Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04KV Gerguret (Kodi 15018018065) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS:Gerguret

Arsyeja: Shtrirja e kabllit ne rrjetin ekzistues

 Ferizaj

 1.

TS 35/10kV Ferizaj I nga dalja 10kav Drejtimi i Bankes do të ndërprehet:

TS 10/04KV (Kodi 40040001003,190,174) prej ores 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS: ” MBTS ” BANKA “,TS Lorik Jashari,TS Privat – Vehbi Salihu ”

Arsyeja: Energjizimi i TS të ri.

Punime në projekte investive

03.11.2020

Prishtinë

 

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjëja te xhamija

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen rrjetin ekzistues

 Ferizaj

 1.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtime  (kodi 410460) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 16:00.

Vendet: Rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çetta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rrethrrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë),  Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i uçk-së (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker, Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime.       Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët, Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc, Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc, Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci,

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
PSG-ja fitoi 0-2 në Turqi përballë Basaksehir të mërkurën në…