Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

03 dhjetor 17:02

 04.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Gjakovë

 1.

 NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi: 82081007) prej orës  09:00 deri në ora 10:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin e Çifllakut.

05.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

 

1.

Në  NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/04kV Normalja-Gjin Gazulli 1 (kodi: 11000010045)      prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofali 1 (kodi: 11000010046)                                  prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Kadri Batusha -obj.ban. (kodi: 11000010185)   prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kVKons. e rr.Shpëtim Robaj (kodi:11000010212)   prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofali 3 ZPRR 2016 (kodi: 11000010253)           prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Ndriçimi Gërmi (kodi: 11000010050)                  prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofalia 2 (kodi: 11000010113)                                   prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Normalja 2 AUK (kodi: 11000010114)                  prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Bazeni-Gërmi (kodi: 11000010047)                        prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Villa Gërmia (kodi: 11000010048)                          prej orës  09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Restorani Gërmi (Freskia,Lira)(kodi: 11000010049 prej 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Hysni Jusaj (kodi: 11000010266)                          prej orës  09:00 deri në ora 21:00

 

Vendet: rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe  AUK-u.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja dhe energjizimin e tyre në Projektet Investive të KEDS-it.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në PLC.

3.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2  (kodi: 16100028)  prej orës 08:30 deri në ora 10:30

Vendet: Gllobari, Tërsteniku, Palluzha, Shtutica dhe Bletari.

Arsyeja: Demontimi i transformatorëve të vjetër që janë në punë pa ngarkesë.

4.

Në NS 220/35/10kV Podujevë do te ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovci  (kodi: 14000008)  prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

Ferizaj

 

1.

NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Atdhe Lohaj (kodi:40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr.Halim Spahija.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, punimi i lidhseve sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku  (Kodi: 74000005) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Klinë  e Epërme, agjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigani, Radisheva, Qitakët, Leqini dhe Terrnova.

Arsyeja: Përmiresimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranimin teknik.

 

Ndërprerja në Stabilimentin e Vitakut- Topallët   11:00 deri 13:00

 

NS 10/0.4kV Kastriot-Dervishi (Kodi: 74000005030),

NS 10/0.4kV Vitak Spahit (Kodi: 74000005025),

NS 10/0.4kV Kastriot-Haxhiu (Kodi: 74000005031),

NS 10/0.4kV Kastriot 2 (Kodi: 74000005032),

NS 10/0.4kV Vitak-Fazliu (Kodi: 74000005058),

NS 10/0.4kV Kllodernicë-Kajtazi (Kodi: 74000005033),

NS 10/0.4kV Leqine Dragaj 1 (Kodi: 74000005048),

NS 10/0.4kV Leqine Dragaj 2 (Kodi: 74000005049),

NS 10/0.4kV Bajra (Kodi: 74000005050),

NS 10/0.4kV Vitak topalli (Kodi: 74000005023),

NS 10/0.4kV Vitak Taraku (Kodi: 74000005024),

NS 10/0.4kV Leqinë te Shkolla (Kodi: 74000005046),

NS 10/0.4kV Leqinë Haziraj (Kodi: 74000005047),

NS 10/0.4kV Qitak Ferizi (Kodi: 74000005056),

NS 10/0.4kV Pompa e Benzinit (Kodi: 74000005043),

NS 10/0.4kV Qitak (Kodi: 74000005044),

NS 10/0.4kV Puntori Druni (Kodi: 74000005042),

NS 10/0.4kV Runik kisha (Kodi: 74000005036),

NS 10/0.4kV Radisheve 1 (Kodi: 74000005037),

NS 10/0.4kV Bajë(Kodi: 74000005039),

NS 10/0.4kV Radisheve -2 (Hulaj)(Kodi: 74000005051),

NS 10/0.4kV Pemishtë  (Kodi: 74000005045),

NS 10/0.4kV Pemishtë – Loshi (Kodi: 74000005060),

NS 10/0.4kV Padalishte (Kodi: 74000005057),

NS 10/0.4kV Lagja Dauti (Kodi: 74000005066),

NS 10/0.4kV Syrigan(Kodi: 74000005040),

NS 10/0.4kV Syrigan(Kodi: 74000005068),

Vendet:Vitaku,Kladernica,Izbicë

Arsyeja: Përmiresimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.

 

Ndërprerja në Stabilimentin e Runikut  nga ora 13:00 deri 16:00

 

NS 10/0.4kV Leqinë te Shkolla (Kodi: 74000005046),

NS 10/0.4kV Leqinë Haziraj (Kodi: 74000005047),

NS 10/0.4kV Qitak Ferizi (Kodi: 74000005056),

NS 10/0.4kV Pompa e Benzinit (Kodi: 74000005043),

NS 10/0.4kV Qitak (Kodi: 74000005044),

NS 10/0.4kV Puntori Druni (Kodi: 74000005042),

NS 10/0.4kV Runik kisha (Kodi: 74000005036),

NS 10/0.4kV Radisheve 1 (Kodi: 74000005037),

NS 10/0.4kV Bajë(Kodi: 74000005039),

NS 10/0.4kV Radisheve -2 (Hulaj)(Kodi: 74000005051),

NS 10/0.4kV Pemishtë  (Kodi: 74000005045),

NS 10/0.4kV Pemishtë- Loshi (Kodi: 74000005060),

NS 10/0.4kV Padalishte (Kodi: 74000005057),

NS 10/0.4kV Lagja Dauti (Kodi: 74000005066),

NS 10/0.4kV Syrigan (Kodi: 74000005040),

NS 10/0.4kV Syrigan (Kodi: 74000005068),

 

Vendet: Runiku, Banja, Suvogella, Qitaku, Leqina, Pemishtja dhe Kotorri.

Arsyeja: Përmiresimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për panim teknik.

05.12.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Valoni Petroll(kodi: 19000028134) prej orës 08:00 deri në ora 13:00

Vendet: Valoni Petroll.

Arsyeja: Ndërrimi komplet i panelit të tensionit të ulët me panel komplet të ri dhe kyçja e panelit të ri në rrjetin elektrik.

2.

NS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV F.K. Shtëpia e kulturës-Vetësherbimi (kodi:15018003022) prej orës 11:0015:00

NS 10/0.4kV Hamdi Geci N.N.T.”ALFEST” (kodi:15018003189) prej orës 11:0015:00

NS 10/0.4kV Banesat e Hekurudhës (kodi:15018003050) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Metush Krasniqi.

Arsyeja: Realizimi i hyrje-dalje në trafostacionin e ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kriza globale e shkaktuar nga Covid-19 po i thellon pabarazitë…