Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

05 mars 2021 | 16:55

06.03.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (kodi: 12000001) prej orës 11:00-11:10 dhe nga ora 14:00-14:10

Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Xhemajl Ibishi 1 (kodi: 12000001080) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Xhemajil Ibishi 1.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra Teknike (kodi: 30033009) prej orës 12:30 deri në ora 14:30

Vendet: Qendra Teknike.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kfori Turk (kodi: 30033016) prej ores 10:00-10:15 dhe nga ora 14:30-14:45

Vendet: Mehmet Pash Devalla,Rr.Elbasani,Turgut Ozall,Rr.Kont Urani,Tusus,Rr.Naip Berisha…

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

TS 10/04 kV KFOR-i Turk Ferik- Oranzheria (kodi: 30033016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:45

Vendet: Oranzheria.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të  mbingarkuar.

08.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 09:00-11:00 dhe nga ora 16:00-16:30

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardh, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjaka.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet degëzimi I Mirushës

TS 10/04 kV Turijaka V (kodi:82082002001) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Bubel II (kodi:82082002002) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Ipko Antena (kodi:82082002004) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Hotel Centar Park (kodi:82082002012) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijaka I (kodi:82082002017) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijaka IV (kodi:82082002018) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijaka II (kodi:82082002019) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijaka III (kodi:82082002020) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Garaqev (kodi:82082002021) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Panorc II (kodi:82082002022) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Panorc III (kodi:82082002023) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Panorc II (kodi:82082002024) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Llapqeve I (kodi:82082002025) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Llapqeve II (kodi:82082002026) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Mrasor Ujëvara (kodi:82082002027) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Mrasor (kodi:82082002028) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Domanek Lapidar (kodi:82082002029) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Domanek (kodi:82082002030) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Bubel (kodi:82082002031) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijak Pompa (kodi:82082002034) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Turijak Pishina (kodi:82082002035) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Panorc Lokal Rilin Rrahmani (kodi:82082002038) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Domanek 3 (kodi:82082002039) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Mirushë Ujvara (kodi:82082002041) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Turijak, Bubel, Garaqevë, Panorc, Mrasor, Domanek, Mirushë te Ujëvara.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet në Stabilimentin e daljes 10kV TS Kino:

TS 10/04 kV Hekurudha (kodi:40040004006) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Bolero (kodi:40040004173) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ndërtesa Isa Elezi te stadioni (kodi:40040004029) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV X.Hajdini te Ura (kodi:40040004023) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Com Net (kodi:40040004205) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Syri (kodi:40040004003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Stadioni (kodi:40040004024) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ndërtesa Inxhinieringu (kodi:40040004034) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ndërtesa 12 Qershori (kodi:40040004200) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV NN (kodi:40040004211) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Goga (kodi:40040004004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e daljes TS Kinemaja

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

09.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujevara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sherreteve (kodi: 40040003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit, rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

07.03.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve sipas organit mbikëqyrës të zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Simulimet kompjuterike në Japoni treguan se mbajtja e dy maskave…