Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

06 dhjetor 17:11

07.12.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fakulteti Fizolofik (Kodi: 10011004)  prej orës 09:30  deri në ora 14:00

Vendet: Fakulteti Fizolofik.

Arsyeja: Ndërrimi i  kthinave

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.16 SH.M.” 28 Nëntori” (Kodi: 11000003)  prej orës 10:00  deri në ora 10:05

TS 10/04 kV SHK.M”28 Nentori (Kodi: 11000003010)  prej orës 10:00  deri në ora 15:30

Vendet: Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr.Qameria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu dhe  Enti Statistikor.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave modulare.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.28 Muzeu 1 (Kodi: 11000011)  prej orës 10:00  deri ne ora 10:05 dhe prej orës 15:30 deri në ora 15:35

Vendet: Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu dhe  rr. A.Rrustemi.

Gjilan

 

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Topanicë (Kodi: 62000017170)  prej orës 09:00  deri në ora 15:00

Vendet: Te shkolla Topanicë.

Arsyeja: Shtrirje e kabllos.

09.12.2019

Prishtinë

 

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001)  prej orës 10:00  deri në ora 15:30

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha (Kodi: 40044005)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjakova

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (Kodi: 82081007)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim shtyllash, izolatorësh, shkarkuesve katodik dhe kontrollimi për vaj I transformatorëve.

Gjilan

 

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi I përçuesve.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave dhe ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

 

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (Kodi: 32000006)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, isolatorëve, shtrëngimi i përçuesve.

Punime në projekte investive

08.12.2019

Mitrovicë

1.

Në TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (Kodi: 71074002) prej orës 08:30 deri në ora 09:30 dhe prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja e nderprerjes: Kalimi i rrjetit në shtyllen e re.

2.

Në TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shupkovc Nexhati (Kodi: 71074002033) prej orës 08:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Shupkovc Shkolla (Kodi: 71074002002) prej orës 08:30 deri në ora 15:00

TS 10/04kV Kulla Shupkovc (Kodi: 71074002003) prej orës 08:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Zasella (Kodi: 71074002004) prej orës 08:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Ipko neti(Kodi: 71074002026) prej orës 08:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV RTK (Kodi: 71074002) prej orës 08:30 deri në ora 15:00

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i rrjetit në shtyllën e re.

09.12.2019

Njoftime për projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bellopoj (Kodi: 14016003010 dhe 14016003011) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bellopojë .

Arsyeja e nderprerjes: Lidhja e kabllove nëntokësore.

2.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi: 14000004) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe afer Hotel Besiana.

Arsyeja e nderprerjes: Energjizimi i Linjës 10 kV si  dhe demontimi i shtyllave.

Mitrovicë

 

Dalja 10kV Runiku ( kodi 74000005) do të ndërprehet Stabilimenti në Vitak:

NS 10/0.4kV Vitak – lagj.Topalli (kodi 74000005023) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV Vitak – lagj.Taraku (kodi 74000005024) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV Vitak – lagj.Spahiu (kodi 74000005025) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV Vitak – lagj.Fazliu (kodi 74000005058) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV  Kosterc lagj.Beqiri-Hagjiu (kodi 74000005031) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV Kosterc  lagj.Haliti (kodi 74000005032) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV Klodernic lagj.Kajtazi Ternov (kodi 74000005033) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV Kllodernic lgj.Bajra (kodi 74000005050) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV Leqin  Dragaj (kodi 74000005049) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV Leqin Kulla (kodi 74000005048) nga ora 10:00 deri në ora 10:20 dhe 15:40 deri 16:00

NS 10/0.4kV Kostërc lgj.Dervishi (kodi 74000005030) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Arsyeja: Shtrirje e kabllos.

10.12.2019

Njoftime për projekte investive

Prishtina

1.

Në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bellopoj (Kodi: 14016003010 dhe 14016003011) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bellopojë.

Arsyeja e nderprerjes: Lidhja e kabllove nëntokësore.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Anëtari i Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes Vetëvendosje, Agim Bahtiri,…