Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

03 shkurt 17:10

04.02.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Letanci (Kodi: 14000012) nga ora 11:00 deri në 13:00.

Vendet: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Energjizimi i segmentit të LP 10 kV Obranqë-Katunishtë.

Peja

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zajmi (Kodi: 52056004) nga ora 09:00 deri në 11:00.

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakë dhe Sferkë.

Arsyeja: Montimi i shtyllës në tensionin e mesëm, fshati Poterq.

Punime në projekte investive

05.02.2020

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10kV Batllava (Kodi: 14015001)

prej orës 08:30 09:30 dhe prej orës 16:30 -17:30

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Energjizimin e trafostacionit te fabrika.

2.

TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

TS  10/04kV Eco Fruits (Kodi: 14015001040)

prej orës 08:30 17:30

Vendet: Salih Statovci Eco Fruits.

Arsyeja: Energjizimin e trafostacionit te fabrika.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Surkish 3 (Kodi: 1400008189)

prej orës 09:00 12:00 dhe prej orës 13:00 -16:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Ali Ajeti.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos.

4.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komorani (Kodi: 16023007)

prej orës 10:00 13:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjeja e Koperatives, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 10:00 15:00

Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

Arsyeja: Montimi i shtyllave.

2.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 09:30 10:30

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Qytetit (Kodi: 40000001) prej orës 10:30 11:30

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla (Kodi: 40000004) prej orës 12:30 13:30

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bechtel&Enka (Kodi: 40000008) prej orës 13:30 14:30

Vendet: Bechtel & Enka.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

6.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komogllava (Kodi: 40000009) prej orës 14:30 15:30

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

7.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kosovatransi (Kodi: 40041004) prej orës 09:00 17:00

Vendet: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK.

Arsyeja: Energjizimi i daljes së re.

05.02.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në  TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Suhadoll (QMI) (Kodi 41000020) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja e Re, fshatrat: Suhadoll-Skullan, Leinë, Radevë,  Skullan dhe Llugë.

Arsyeja: Dislokim i linjës ekzistuese.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Lipijani do te kete nderprerje totale NS 35/10kV Magure (Kodi: 41048) prej orës 10:00-10:30

Vendet: Një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc, Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc, Gllanicë,   Baincë, Shalë, Krojmir, Harilaq, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial, Burimi,  KFOR-i, Pompat e Ujit të Aeroportit, transmetuesi, Feronikeli, Miniera Golesh,Windpower si dhe AEC Kosova Wind Power.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës.

Vërejtje: Një BRRE  AEC KOSOVA _ Wind Power (Golesh).

3.

 NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Lp35 kV FOX Marble  (Kodi: 41048101) prej orës 10:00 deri në ora 10:30

Vendet: Fabrika  Fox Marble.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës.

Prizren

1.

Në  TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Poslishta (Kodi 30035006) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Punime për siguri të sistemit.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Trajneri i Tottenham Hotspur, Jose Mourinho pas fitores ndaj Manchester…