Njoftimi për mbrojtjen e e dizertacionit të doktoratës nga Etleva Paplekaj me titull “DINAMIKA DHE RISHIKIMI I KUSHTETUTËS: SHQYRTIME KRAHASIMORE”

10 shtator 21:38

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shitjet e fanellave të Cristiano Ronaldos janë pothuajse sa dyfishi…