Nuk kalon rezoluta e opozitës për shkarkimin e Qeverisë

22 nëntor 2018 | 17:39

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk e kanë votuar rezolutën e propozuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) dhe Lëvizja Vetëvendosje (LV) për shkarkimin e Qeverisë së Kosovës.

Nga 61 deputetë sa ishin të pranishëm, 36 prej tyre kanë votuar pro kësaj rezolute.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të enjten është hedhur shorti për një të tetën e…