Parashutistët me flamuj mbi qiellin e Prishtinës

09 shkurt 14:26

Në kuadër të aktiviteteve festive për 10-vjetorin e pavarësisë, parashutistët e Federatës Aeronautike, sot kanë fluturuar mbi qiellin e Prishtinës.

Parashutistët të cilët në mesdite kanë fluturuar mbi zonën e gjerë të qendrës së kryeqytetit, kanë bartur flamujt e shtetit të Kosovës dhe atij të Shqipërisë.

Shënimi i 10-vjetorit të pavarësisë do të jetë një festë dhjetëditore në promovim të këtij viti që shënon një dekadë shtet.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vazhdimi i seancës së djeshme sërish nuk ka arritur t’i…