Peja bëhet me qendër informuese për shëndetin e gruas

30 nëntor 15:48

Në qytetin e Pejës është bërë hapja e Qendrës Informuese për Shëndetin e Gruas “Klasat për Nëna” në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në këtë qytet.
Kjo iniciativë është bërë e mundshme falë bashkëpunimit të Departamentit të Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale të Komunës së Pejës, QKMF-së dhe Aksionit për Nëna dhe Fëmijë. Në këtë ceremoni i pranishëm ishte edhe kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri. Hapja e kësaj qendre është mundësuar nga “Raiffeisen Bank” në Kosovë dhe është mbështetur edhe nga “Solidar Suisse”, në kuadër të projektit “Kosana” në Kosovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një grua ka ndërruar jetë si pasojë e lëndimeve të…