Për herë të parë balena flet gjuhën e njerëzve

02 shkurt 2018 | 11:22

Balenat njihen për aftësitë e tyre mbresëlënëse të komunikimit që i lejojnë të flasin me njëri-tjetrin edhe kur janë 100 milje larg.

Shkencëtarët thonë se kanë regjistruar një balenë vrasëse, të quajtur ‘Wikie’, duke përsëritur fjalët ‘hello’ dhe ‘bye, bye’ dhe thënë emrin e trajneres. Balena 14-vjeçare jeton në Marineland në Francë dhe tashmë raportohet se flet gjuhën e njerëzve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Balenat njihen për aftësitë e tyre mbresëlënëse të komunikimit që…