Përkujtim

17 janar 11:01

Familja përkujton Ajne Bytyqin në përvjetorin e saj.

NËNËS

Dielli, gjithë tokën e ka ndriçuar
dhe është duke ndriçuar
e ka për ta ndriçuar si nëna ynë
që krijojë familje me shpirtbardhësi për të mos u shuar kurrë në begati.

Nëna ime, iu shkruaj dhe iu kam shkruar e do të iu shkruaj si babait edhe atë nuk plogështohem kurrë që kjo është krenari dyanësore për çdo moment të secilës kohë.

Dashuria juaj, krijojë dhe rriti familje në shkëndija nga çdo anë si yjet dhe rrezet e hënës që natën e bëjnë ditë edhe ashtu si ne që vazhdojmë jetën duke lulëzuar nga dashuria juaj.

Nga: Violeta Gashi

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me anë të një shkrese drejtuar trupit gjykues, Zyra e…