Peticioni i PDK-së në Pejë kundër hidrocentraleve po vazhdon, e nënshkruan mbi 6 mijë qytetarë

27 shkurt 2019 | 08:24

Kundërshtimi i fuqishëm menjëherë pas lajmit se në Lumbardhin e Pejës mund të ndërtohen hidrocentrale, u nis nga Dega e Partisë Demokratike në Pejë, duke sensibilizuar opinionin se ky projekt është i dëmshëm dhe plotësisht i paarsyeshëm.

Një nga format e kundërshtimit ishte edhe peticioni kundër ndërtimit të hidrocentraleve në Lumbardhin e Pejës.

Mbledhja e nënshkrimive nga qytetarët, kundër kësaj ideje për dëmtimin e perlës së Ballkanit, Grykës së Rugovës, ka vazhduar edhe të hënën.

Nënshkrimi i peticionit nga qytetarët, do të vazhdojnë edhe ditëve në vijim, deri në shfuqizimin e plotë të këtij projekti të dëmshëm për komunën e Pejës dhe më gjerë.

Deri më tani, peticionin e kanë nënshkruar mbi 6 mijë qytetarë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i grupit parlamentar i Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, ka…