Pezullohet puna e tregjeve të automjeteve dhe e tregjeve të kafshëve

13 korrik 14:12

Qeveria e Kosovës ka bërë publike masat e reja, të cilat janë marrë në kuadër të luftimit të virusit Covid-19.

Qeveria pos tjerash, ka miratuar vendimin për pezullim të punës së tregjeve publike të automjeteve dhe të tregjeve të kafshëve.

Po ashtu Qeveria e Kosovës mori vendimin, që të pezullohen ceremonitë fetare dhe ndalon grumbullimin e më shumë se pesë personave në sheshet publike, parqe dhe të ngjashme.

rë publike masat e reja, të cilat janë marrë në kuadër të luftimit të virusit Covid-19.

Qeveria pos tjerash, ka miratuar vendimin për pezullim të punës së tregjeve publike të automjeteve dhe të tregjeve të kafshëve.

Po ashtu Qeveria e Kosovës mori vendimin, që të pezullohen ceremonitë fetare dhe ndalon grumbullimin e më shumë se pesë personave në sheshet publike, parqe dhe të ngjashme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputeti i PDK-së, Abelard Tahiri, ka njoftuar se është diagnostifikuar…