Posta zgjeron gamën e shërbimeve

17 prill 2020 | 20:20

Për të qenë sa më afër nevojave dhe kërkesave të qytetarëve, Posta e Kosovës ka zgjatur orarin e punës edhe të tri  Zyrave Postare, duke filluar nga dita e nesërme, 18 prill 2020. Kështu thuhet në njoftimin e Postës së Kosovës.

Njoftimi i plotë:

1.Në Prishtinë, Zyra Postare në lagjen “Kodra e Diellit”,  do të punojë nga ora 08:00-19:00.

2.Në Podujevë, Zyra Postare në rr. “Zahir Pajaziti, nga ora 08:00-22:30.

3.Në Vushtrri, Sheshi “Dëshmorët e Kombit”, nga ora 08:00-22:30.

“Siç ju kemi njoftuar, para dy ditësh, në shtatë qytetet kryesore të Kosovës e kemi zgjatur orarin e punës me nga një zyrë postare nga 08:00 – 22:30, në Prishtinë, Prizren, Mitrovicë, Pejë, Gjakovë, Gjilan dhe në Ferizaj. Informatat shtesë i gjeni në këtë faqe të facebook-ut të Postës. Ndërkaq, nga e martja (21 prill 2020) do të rrisim edhe më tej numrin e zyrave postare që do të punojnë me orar të zgjatur. Punonjësit e Postës së Kosovës do të ju sherbejnë me përkushtim, në çdo komunë, në çdo kohë! Ju mirëpresim!”, thuhet ë njoftim.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zyrtari i lartë i AAK-së, Besnik Tahiri, përmes një postimi…