Publikohet libri i Gentian Zyberit

23 nëntor 20:48

Gentian Zyberi i cili është shef i Departamentit në Qendrën Norvegjeze për të Drejtat e Njeriut, ka publikuar librin në versionin anglisht “Protecting Community Interests through International Law“.

Ky libër shtjellon funksionin dhe rolin e së drejtës ndërkombëtare në një kuadër të rritjes së qeverisjes globale, duke u fokusuar në mënyrën se si ‘interesat e komunitetit’ artikulohen dhe mbrohen në fusha të ndryshme, duke përfshirë të përbashkëtat globale, të drejtat e njeriut, si dhe çështjet që lidhen me sigurinë.

No description available.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Keiretsu Forum SEE është kapitulli më i ri në familjen…