Pulat bëhen bashkë e vrasin dhelprën

15 mars 11:42

Pulat e një ferme në Francën veriperëndimore janë bërë bashkë dhe kanë mbytur një dhelpër.

Incidenti i pazakontë në Brittany ndodhi pas dhelpra hyri në kotecin e 3000 pulave përmes një dere automatike që u mbyll menjëherë.

Kreu i shkollës bujqësore Gros-Chene, Pascal Daniel, ka bërë me dije se për t’u mbrojtur shpendët sulmuan kafshën me sqepin e tyre.

Lajme të sponsorizuara