Pyetja për çmimin e madh çoi drejt përplasjes Bleron, Bucin, Azemin e Blerandon

07 dhjetor 2023 | 16:18

Pyetja “çka do ishit në gjendje të bënit për çmimin e madh” nga Blerando ka çuar në përplasje atë me Bucin, Bleron dhe Azemin.

Ata debatuan me njëri-tjetrin madje Blerando i tha Bucit se nëse do ishin jashtë nuk do kishte mundësi të ulej me të në tavolinë.

Ndiqni videon.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Taylor Swift ka dhënë intervistën e parë pas 4 vitesh,…